Bsdesmidse.nl
Image default
Vervoer en transport

Buitenlandse btw terugvragen: gemak van een online portaal

De buitenlandse btw terugvragen is een eindeloos proces, waarbij een hele papierwinkel aan te pas moet komen om een relatief klein bedrag terug te ontvangen… Dit is een denkwijze waar veel ondernemers vanuit gaan, maar wel een denkwijze die niet meer van deze tijd is. Tegenwoordig is het terugvragen van de buitenlandse btw een stuk eenvoudiger dan voorheen. U kunt hiervoor gebruikmaken van de services van een ervaren bedrijf. Nebu Transport Services (NTS) is bijvoorbeeld een bedrijf dat zich inzet voor de transportsector en helpt met het terugvragen van de buitenlandse btw. Dit bedrijf kan alles online voor u regelen, waardoor u er nauwelijks nog tijd aan verliest.

Eenvoudig online de buitenlandse btw terugvragen

U kunt gebruikmaken van online services voor het terugvragen van de btw, maar ook voor het terughalen van betaalde accijnzen in het buitenland. Wanneer u gebruikmaakt van de dienstverlening van een betrouwbare partner, zoals van die van Nebu Transport Services, dan kunt u rekenen op maximaal online gemak. U krijgt eenvoudig toegang tot een online klantenportaal. Per kwartaal kunt u uw facturen invoeren. In het klantportaal heeft u altijd direct inzicht in welke facturen ingediend zijn, welke facturen zijn verwerkt en welke bedragen u terugkrijgt. De buitenlandse btw terugvragen is nergens sneller of eenvoudiger. U heeft constant inzicht in wat er gebeurt en u weet precies waar u recht op heeft.

Neem contact op met deze specialist

Wanneer u btw heeft betaald in het buitenland, dan is het zonde wanneer u het hierbij laat. Over een kwartaal gezien kan het voor veel transportbedrijven toch om een aanzienlijk bedrag gaan. U kunt deze buitenlandse btw terugvragen door gebruik te maken van de dienstverlening van een ervaren partner. U kunt de website van NTS eens een bezoekje brengen voor meer informatie. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden of de kosten van de dienstverlening? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

https://www.nebutransport.nl/NL