Bsdesmidse.nl
Image default
Vervoer en transport

Rijplaten kopen?

Rijplaten specialist

H van Meekeren Infra B.V. is al jaren met groot succes actief als leverancier van kunststof en stalen rijplaten en stempelplaten in alle soorten en uitvoeringen. Tegen zeer scherpe prijzen en met zeer korte levertijden. Klik hieronder op het overzicht op één van de soorten platen of stempelplaat voor uitgebreide informatie. Kunststof en stalen rijplaten voorkomen dat machines en materialen wegzinken op onverharde ondergronden. Het biedt ook bescherming voor wegen, fietspaden en gazons die al zijn aangelegd. Rijplaten kunnen ook worden gebruikt voor de inrichting van bijvoorbeeld bouwplaatsen en evenemententerreinen en als werkplatforms.

Duurzame rijplaten

Onze kunststof rijplaten zijn zeer duurzaam en milieuvriendelijk en zijn vaak gemaakt van gerecycled kunststof. Ze zijn licht van gewicht en vrijwel onbreekbaar door de samenstelling en de manier waarop de rijplaten worden aangedrukt. Door een unieke combinatie van gerecyclede kunststoffen heeft het een zeer hoge kwaliteit. Onze hoogwaardige rijplaten zijn voorzien van een enkelzijdige of dubbelzijdige antislip structuur. Ze zijn erg handig door de handvatten en het lage gewicht. Hierdoor zijn onze rijplaten gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen zonder gebruik van machines.

Stalen en kunststof rijplaten verschillen qua eigenschappen sterk van elkaar. Allereerst zijn kunststof rijplaten vele malen lichter waardoor het makkelijker is om ermee te werken en ze zelf te vervoeren. Verder hebben kunststof rijplaten een verrassend lange levensduur, zijn ze zeer flexibel en roesten logischerwijs niet. Kunststof rijplaten zijn ook geluidsabsorberend. Het nadeel van kunststof rijplaten ten opzichte van stalen rijplaten is echter dat ze veel minder gewicht kunnen dragen. Stalen rijplaten hebben daarom vaak de voorkeur bij projecten met zwaar materieel. Daarnaast slijt een stalen rijplaat nauwelijks en gaat decennia lang mee.

Onze kunstof rijplaten zijn in verschillende standaard afmetingen verkrijgbaar en indien gewenst ook op maat. Bezoek onze website voor meer informatie over rijplaten kopen.

https://www.vanmeekereninfra.nl/rijplaten-kopen/