Bsdesmidse.nl
Image default
Winkelen

Hier vindt u een ruime collectie aan vloer- en wandtegels

Bent u net verhuisd en wilt u uw nieuwe woning een frisse look geven? Of wilt u juist eens iets nieuws in uw huidige woning? Een leuke manier om uw woning aan te pakken is door nieuwe vloer- en wandtegels uit te zoeken. Hiervoor kunt u het beste naar een specialist gaan die u voldoende keuze geeft. Maar waar vindt u deze specialist? Het antwoord is in Meerkerk! In Meerkerk is namelijk de showroom van KROON Vloeren in Steen gevestigd. Dit bedrijf beschikt over een ruime collectie aan zowel vloertegels als wandtegels. Wanneer u deze showroom een bezoek brengt, is de kans dus groot dat u de tegels vindt waar u naar op zoek bent.

Welke tegels passen het beste bij uw stijl?

Iedereen heeft natuurlijk een andere interieurstijl en daar horen ook andere tegels bij. Houdt u van een industriële look? Denk er dan eens over om vloertegels met een betonlook in de woonkamer te leggen. Dit geeft een uniek effect aan uw woonkamer, wat u bijvoorbeeld heel mooi knus kunt maken met een oud Perzisch tapijt en diverse groene planten. Bent u juist op zoek naar wandtegels voor in de badkamer of keuken? Denk dan eens aan tegels met mozaïek. Deze staan fantastisch in iedere keuken en badkamer! Natuurlijk zijn er bij KROON Vloeren in Steen ook onwijs veel andere keuzes. Zo kunt u ook voor effen wandtegels gaan om de rust wat meer te bewaren.

Ontdek het complete assortiment

Bent u benieuwd naar het complete assortiment aan wand- en vloertegels? Online kunt u dan al heel ver komen, maar om de juiste keuze te maken wilt u de tegels uiteraard het liefst in het echt zien. In dat geval brengt u een bezoek aan de showroom in Meerkerk. U wordt hier hartelijk ontvangen en, indien u dit wenst, geholpen door de deskundige medewerkers. Zij denken graag met u mee en geven u advies op maat.