Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Wilt u een gebouw dat altijd in topconditie is? Vraag een meerjarenonderhoudsplanning aan

Om een gebouw in topconditie te houden, zult u regelmatig onderhoud of renovaties moeten laten uitvoeren. Op deze manier ontstaat er geen achterstallig onderhoud en ziet het gebouw er altijd tiptop uit. Maar wanneer is het tijd voor onderhoud? En welke onderdelen van een gebouw moeten eigenlijk onderhouden worden? Op deze vragen kunt u heel eenvoudig antwoord krijgen door een meerjarenonderhoudsplanning aan te vragen. Dit is een overzicht van al het onderhoud voor de komende jaren, opgesteld per onderdeel van het gebouw. Bij Zogekeurd kunt u snel en eenvoudig een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen door een gespecialiseerde inspecteur.

Afgestemd op uw gebouw

De specialisten van dit bedrijf zullen de onderhoudsplanning volledig afstemmen op de huidige conditie van uw gebouw. Hierdoor is de planning erg accuraat. Een specialist zal eerst uw gebouw komen inspecteren. U zult daarna al snel de onderhoudsplanning ontvangen. Ieder onderdeel staat hier duidelijk in beschreven. Hierin staat ook de planning van het nodige onderhoud en een kostenindicatie. Hierdoor weet u precies wanneer u welke onderdelen moet aanpakken.

Een goed inzicht in de kosten

Een meerjarenonderhoudsplanning geeft ook een goed inzicht in de kosten van het onderhoud. Voor ieder onderdeel wordt er namelijk een indicatie gegeven van de verwachte kosten. U weet dus precies waar u de komende jaren aan toe bent wanneer u een meerjarenonderhoudsplanning laat opstellen. U komt zo nooit meer voor onverwachte onderhoudskosten te staan.

Subsidie voor een groen onderhoudsplan

Wanneer u een duurzame meerjarenonderhoudsplanning laat opstellen, is er een kans dat u subsidie van de overheid krijgt. U steekt namelijk tijd en energie in het duurzamer maken van uw gebouw. U kunt tot wel 75% van de kosten van een onderhoudsplanning terugkrijgen. Zo heeft u voor een lage prijs een onderhoudsplanning waar u jarenlang profijt van heeft. Bij Zogekeurd kunt u een offerte aanvragen voor een uitgebreide keuring en een meerjarenonderhoudsplanning.

https://www.zogekeurd.nl/