Bsdesmidse.nl
Image default
Dieren

Dé dierenarts in de buurt van Oosterbeek voor alle dieren

Zoekt u een dierenarts nabij Oosterbeek die een persoonlijke aanpak heeft? Kom dan langs bij de deskundige en vriendelijke dierenartsen van Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem! Hier kan uw huisdier van maandag tot en met zaterdag behandeld worden, of men voorziet u van advies. Bijzonder: u kunt bij deze dierenarts in de buurt van Arnhem terecht met allerlei soorten dieren:

  • Katten
  • Honden
  • Konijnen
  • Cavia’s
  • Ratten
  • Fretten

Als uw huisdier na de behandeling nog iets nodig heeft, hoeft u geen afspraak te maken voor het ophalen, dit kunt u gewoon bij de balie doen. Aan de balie voorzien ze u ook van het beste advies over het medicijngebruik. Bij de balie kunt u overigens ook terecht voor anti-vlooienmiddelen, ontwormingstabletten en speciaal dieetvoer.

Je dier wordt goed behandeld met de juiste apparatuur

Uw huisdier is heel belangrijk voor jou. Daarom is het belangrijk dat je de hulp van een expert inschakelt als het even niet zo goed gaat met uw huisdier. Daarom kies je bij Huisdierenkliniek Hornstra voor de dierenarts waar u het beste gevoel bij hebt. Hij of zij zorgt er met de modernste behandelmethoden en dito apparatuur voor dat uw dier zo snel mogelijk weer gezond is. Zo kunt u bijvoorbeeld een CT-scan laten doen, maar ook worden in deze kliniek operaties uitgevoerd en is er ruimte voor verblijf op de verpleegafdeling. De dierenartsen en hun assistenten volgen overigens regelmatig cursussen op het gebied van diergeneeskunde en communicatie met dieren. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Eenvoudig online een afspraak maken

Heeft u het gevoel dat er iets mis is met uw huisdier? Maak dan snel een afspraak, wat bij deze dierenarts in Arnhem, nabij Oosterbeek, eenvoudig gaat via een online contactformulier. Maak een afspraak op een dag en tijd waarop het u uitkomt, en dat kan ook in het weekend. Heeft u vooraf nog vragen over bijvoorbeeld de tarieven of de werkwijze? Neem dan van tevoren telefonisch contact op met deze dierenarts nabij Oosterbeek.

https://www.dedierenarts.nl/