Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Deze veiligheidsproducten moet jij als bedrijf altijd in huis hebben!

Als werkgever is het van groot belang dat jij een veilige werkomgeving creëert voor jou en je medewerkers. Een groot aantal bedrijven heeft namelijk geen veiligheidsbeleid en ze zijn er dan ook niet van bewust wat de essentie hiervan is. Hierbij kan je denken aan brandveiligheid, diefstal, vandalisme en ook agressie. Deze problemen komen steeds vaker voor en daarom kan je beter goed voorbereid wanneer dit een keer voor valt. Aangezien voorkomen beter is dan genezen, is het van belang om een goed veiligheidsbeleid te hanteren. En dit begint met een aantal onmisbare veiligheidsproducten. In deze blog bespreken vier veiligheidsproducten die jij als bedrijf in huis moet hebben. Lees snel meer!

 

Smart rookmelder

Een van de belangrijkste veiligheidsproducten is de Smart rookmelder. Deze Wi-fi rookmelder waarschuwt door middel van luid geluid wanneer er rook vrijkomt en wanneer de temperatuur in de ruimte enorm toeneemt. Dankzij de handige app op je telefoon ontvang je een melding op je telefoon, zodat jij altijd op de hoogte wordt gehouden. 

 

Gasdetector

Een gasdetector zorgt voor extra veiligheid in huis of op kantoor. Wanneer er concentraties gas, zoals aardgas, LPG of steenkool, wordt gedetecteerd zullen jij en je medewerkers tijdig gealarmeerd worden door middel van een duidelijk hoorbaar alarm. 

 

Deurmonitor

Door middel van een deurmonitor weet jij wie er voor de deur staat. Deze monitor kan op afstand worden geraadpleegd en bovendien kan je middels je smartphone direct met deze persoon communiceren. 

 

Privékluis

Heb je waardevolle spullen op kantoor? Dan is het wellicht verstandig om deze op te bergen in een privékluis. Door middel van deze kluis ben je goed beschermd tegen inbraak. Deze kluizen zijn namelijk uitgevoerd met een dubbelbaard klavierslot. 

 

Veiligheidsproducten zijn essentieel voor elk bedrijf. Daarom dient elk bedrijf een goed veiligheidsbeleid te hanteren.