Bsdesmidse.nl
Image default
Kinderen

Leuk! Een koptelefoon speciaal voor kinderen!

Fijn he, heerlijk met het hele gezin met de auto op vakantie. De kids op de achterbank met hun tablet zoet en wel. Maar dat geluid van die verschillende tekenfilms die zich door elkaar afspelen is net even een minder ontspannende bijkomstigheid. De oplossing? Een koptelefoon speciaal voor kinderen zodat je ook lekker naar jouw eigen muziek kan luisteren onderweg! In dit blog vertellen wij er meer over.

De voordelen van een koptelefoon voor kinderen

Tegenwoordig een van de grootste bezigheden waar kinderen blij van worden. De tablet. Inmiddels zijn er allemaal soorten van klein tot groot. En nu zijn ze er ook speciaal voor kinderen zodat zij niet zomaar bloot worden gesteld aan de gevaren van het internet. Hierbij is een kinder koptelefoon een mooie aanvulling. Matchende kleurtjes en een goede kindermaat zorgt ervoor dat jouw kind heerlijk kan genieten van een spelletje of een serie. 

 

Nu er door de overheid weer wordt gevraagd aan ons om zo veel mogelijk thuis te werken in verband met het Coronavirus, biedt een koptelefoon voor kinderen helemaal een uitkomst. Indien je kleine kinderen hebt die nog niet naar school gaan, is het helemaal een oplossing! U kunt zich focussen op uw werk, gewoon aan de keukentafel en je kinderen vermaken zich met de koptelefoon op hun oren. 

Waarin deze koptelefoon voor kinderen verschilt met een normale

Wellicht denk je nu; maar ik kan toch ook gewoon een normale koptelefoon voor de kinderen aanschaffen? Ja dat kan zeker, maar er zitten toch zeker verschillen tussen de versie voor kinderen en die voor volwassenen. Zo zit er op de koptelefoon voor kinderen een volumebegrenzer zodat het geluid niet harder kan dan 86 DB. Scheelt weer een gehoorbeschadiging! 

 

Ook zijn de koptelefoons een maatje kleiner waardoor het voor het kind veel prettiger dragen is. Een volwassen exemplaar kan makkelijker afvallen en beschadigen. Nu we het toch over beschadigingen hebben, de kinder koptelefoon is ook dusdanig gefabriceerd dat deze een stuk langer meegaat. Kinderen zijn toch wat minder zuinig op spulletjes!