Bsdesmidse.nl
Image default
Energie

Waar moet je opletten bij het afnemen van MKB energie?

Wanneer je als bedrijf MKB energie afneemt kan je profiteren van verschillende (fiscale) voordelen. Er zijn echter veel aanbieders in de markt en daardoor is het niet altijd even makkelijk om een goede zakelijke energieleverancier te vinden. Om je hierbij op weg te helpen hebben we een aantal tips opgesteld om de keuze hierin een stuk makkelijker te maken. Lees snel onze tips in de blog!

 

MKB energie advies

Er zijn verschillende energiepartners actief die verder kijken dan alleen het leveren van stroom en gas tegen een voordelige prijs. Zij geven bijvoorbeeld advies in hoe jij je energieverbruik kunt verminderen of efficiënter kunt inzetten. Denk bijvoorbeeld hoe jij als bedrijf kunt besparen op je energiekosten, minder energie nodig hebt en welke pakketten het beste aansluiten op je wensen en behoeften. 

 

Voordelige MKB energie

Je energiekosten zijn een grote terugkerende kostenpost. Daarom willen de meeste bedrijven voordelige MKB energie geleverd krijgen. Elke bedrijf heeft weer een ander product nodig die aansluit op de profiel van het bedrijf. Hierbij kan je denken aan een vaste prijs op gas en elektra voor de komende jaren. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor prijsflexibiliteit. Dit houdt in dat jij als bedrijf profiteert van schommelingen in de energiemarkt. Welke optie het meest geschikt is voor je bedrijf is dus afhankelijk van het profiel van je bedrijf.

 

MKB energie voor verschillende branches

De ene branche is de ander niet. Daarom zijn er verschillende aanbieders actief in de markt die op de hoogte zijn van alle belangrijke ontwikkelingen in de sector. Aan de hand van deze ontwikkelingen bieden zij energiecontract aan die aansluiten op de betreffende wensen en behoeften. Hierbij staat je bedrijf altijd centraal en dat is wel zo fijn! 

 

Hopelijk heb je aan de hand van deze tips een beter beeld gekregen waar je op moet letten bij het afnemen van MKB energie!