Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Diensten van HMPA

U kunt voor verschillende diensten terecht bij HMPA. Wij adviseren en begeleiden bedrijven op het gebied van machine-, product- en arbeidsveiligheid. Als u onze diensten inschakelt zorgen wij ervoor dat er een gezonde en veilige werkomgeving voor uw werknemers gecreëerd wordt.

Een gezonde werkomgeving

Door een gezonde werkomgeving te creëren, draagt u bij aan gemotiveerde en gezonde medewerkers. Wij weten uit ervaring dat een gezonde werkomgeving bijdraagt aan minder arbeidsongeschiktheid en ziektegevallen. Werknemers zijn over het algemeen gemotiveerder en presteren dan ook beter.

Op deze manier kunt u ook weer besparen op onnodig hoge ziekte- en vervangingskosten en verzekeringspremies. Een veilig en positief werkklimaat komt ook het imago van uw bedrijf ten goede.

Wetten en verplichtingen

Tegenwoordig worden steeds meer beroepshandelingen in wetten vastgelegd. Aangezien er heel veel wetten en verplichtingen zijn, is het niet altijd meer duidelijk wat wel en niet mag, kan of moet. Wij kunnen u daarbij helpen.

Wij hebben de kennis en ervaring om u te ondersteunen bij alle wetten en verplichtingen. Een overzicht van al onze diensten die wij aanbieden hebben wij hier voor u op een rijtje gezet:

Plan van aanpak & risicoanalyse Aanvragen CE keurmerk Risicobeoordeling opstellen Risicobeoordeling machines CE markering Arbeidsveiligheid CE keuring Risico beoordeling CE richtlijnen RI&E

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze diensten om van uw bedrijf een gezonde werkomgeving te maken? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Dit kan middels het contactformulier op onze website, of door te bellen naar 0575 – 474 610.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ook altijd contact opnemen als u nog vragen of opmerkingen heeft.