Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Favoriete plek voor yoga in Alkmaar

Ik was al tijden op zoek naar een fijne plek voor yoga in Alkmaar. Doordat ik een beginner ben, vond ik het heel erg lastig om een geschikte studio te vinden. Gelukkig heb ik een hele fijne plek gevonden. Maak kennis met PUUR: de plek voor Lichaam en Geest. Vandaag vertel ik je meer over waarom ik zo tevreden ben met deze yogastudio in Alkmaar en omgeving.

Op je eigen niveau

Wat ik zo fijn vind aan deze fotostudio? Dat ik mooi ben zoals ik ben en compleet op mijn eigen tempo mee mag doen. Helemaal op mijn eigen niveau, waardoor ik vanaf de eerste les makkelijk met de andere cursisten mee kon doen. Maar dat is nog niet alles. Daarnaast is iedere les weer anders. De ene keer focussen we ons op onze ademhaling.

Weer een andere keer ligt de focus op bijvoorbeeld energetische betekenissen. Wat we gaan doen is iedere keer weer een verrassing.

Verschillende soorten yoga in Alkmaar

Bij PUUR kan je kennis maken met verschillende soorten yoga in Alkmaar. Hier wordt les gegeven in 5 verschillende soorten vormen. Ik vond het na de eerste les heel erg moeilijk om te bepalen welke vorm ik nou het meest leuk vond.

Dat was gelukkig geen probleem, want ik kon voor €35-, 4 proeflessen nemen. Op deze manier kon ik kennis maken met verschillende soorten yoga. Ik heb ook even pilates geprobeerd!

Van Yin yoga tot restoratieve yoga en pilates

Bij PUUR kun je terecht voor verschillende soorten yoga. Maar ook voor pilates, mindfulness en allerlei workshops ben je hier aan het juiste adres. Bij PUUR ben je welkom voor de volgende lessen in Alkmaar:

Ik ben fan!

Ik ben in ieder geval onwijs fan van de yoga in Alkmaar van PUUR. De lessen zijn onwijs leuk, en ik heb veel meer kracht en conditie gekregen. Ik kan iedereen aanraden om eens een proefles in te plannen bij deze yogastudio in Alkmaar. Misschien zie ik je daar en doen we na afloop gezellig een kopje koffie. Hopelijk tot gauw! Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb.