Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Transportverzekering afsluiten bij Truckpolis

Wil je een transportverzekering afsluiten? Truckpolis verschaft transportverzekeringen en geeft professioneel advies. Wij hebben deskundige adviseurs in dienst die al jarenlange ervaring in de transportbranche en verzekeringsmarkt hebben. Als je op zoek bent naar advies en informatie, ben je bij ons dus absoluut aan het juiste adres.

Transportverzekering | Truckpolis

  • Klein en persoonlijk
  • Verstand van zaken
  • Betrokken bij jouw bedrijf
  • Voor de eigen rijder en MKB-ondernemer

Vrachtwagenverzekering

De transporteurs van jouw transportbedrijf zijn altijd veel onderweg. Een goede vrachtwagenverzekering is dan ook erg belangrijk. Een verzekering is vooral aan te raden wanneer de goederen een hoge waarde hebben ten opzichte van het gewicht. Twijfel je of een vrachtwagen verzekering een goed idee is? Wij denken graag met je mee en voorzien jou altijd van goed advies.

Als er iets mis gaat met het vervoer van de goederen krijg jij het verzekerde bedrag terug. De schade heb je namelijk niet altijd zelf in de hand. De verzekering dekt in dit geval het risico op schade. Op deze manier verminder je de risico’s die je krijgt bij het vervoeren van goederen.

Vrachtwagenverzekering afsluiten

Er bestaan verschillende soorten transportverzekeringen. Zo heb je bijvoorbeeld een doorlopende verzekering of een verzekering per zending. Het ligt er hierbij aan hoe vaak je iets transporteert. Wij voorzien jou graag van informatie. Want wat is nou de beste keuze voor jouw onderneming?

Overige verzekeringen

Naast transportverzekeringen kun je ook bij ons terecht voor andere soorten verzekeringen. Deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

Kies voor ons advies voor jouw transportverzekering

Wil je een transportverzekering afsluiten en wil je daar meer informatie over? Neem dan direct contact met ons op. Dit kun je doen door te bellen of Whatsappen naar 030 272 20 29. Je kunt ook gelijk via onze website jouw polis checken op premie en dekking.