Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Partyboot Rotterdam

Wil jij een onvergetelijk en uniek feest? Onze partyboot is te huur voor alle feesten! Partyboot Rotterdam is een varende toplocatie met eindeloos veel mogelijkheden! Neem snel een kijkje op onze site: www.eventophetwater.nl. Echter kunt u ook bij ons terecht v oor een partyboot in Amsterdam.

 

Partyboot Rotterdam en omstreken is een verrassende grote boot met plaats voor 250 personen. De partyboot beschikt over drie verschillende zalen en een riant buitendek, waardoor de boot ook zeer geschikt is voor kleinere groepen. Vanuit de lounge loopt u zo door de openslaande deuren naar het buitendek waar u de skyline van Rotterdam kunt bewonderen. Deze boot is zeer geschikt voor een mooie rondvaart door de beroemde haven van Rotterdam. Deze unieke varende evenementenlocatie in Rotterdam en omstreken is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals, feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, jubilea en bedrijfspresentaties.

 

Denk bij Partyboot Rotterdam aan een gezellige borrel tot 250 personen of een heerlijk buffet tot 250 personen of zittend diner tot 250 personen. Partyboot Rotterdam beschikt over een flexibel interieur, een aparte dames- en herentoilet en verwarming, drie grote zalen en een groot buitendek. Niet te vergeten een internationale scheepsbar, een mooie muziekinstallatie, dj meubel en feestverlichting. Partyboot Rotterdam is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Liever een eigen indeling maken? Dat is mogelijk, meer informatie is te vinden op onze website

 

Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. De standplaats van Partyboot Rotterdam is uiteraard Rotterdam. In overleg zijn ook andere opstaplocaties mogelijk. Geef bij de offerteaanvraag aan dat u liever een andere opstaplocatie wilt. Kijk voor alle mogelijkheden op www.eventophetwater.nl

 

Tevens kunt u bij ons terecht voor andere arrangementen zoals bijvoorbeeld een borrelboot, zowel in Amsterdam als Rotterdam en een heuze BBQ boot. Neem contact op via de website voor meer informatie.