Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Egalisee Bestratingen, voor tuinbestrating en alle tuinwerkzaamheden

Een ware specialist in het leggen van sierbestrating en tuinbestrating in Breda is Egalisee Bestratingen. Wat uw wensen voor uw tuin ook zijn, zoals bijvoorbeeld een kleine opknapbeurt of verandering in uw tuin of een heel nieuw tuinplan? Wij draaien onze hand er niet voor om en zorgen dat uw tuin na onze werkzaamheden prachtig wordt opgeleverd. Ook maakt het ons niet uit welke tegelsoort u voor uw tuin kiest, wij hebben ervaring in het leggen van alle soorten tegels. Wij zijn werkzaam in Breda en de wijde omgeving van Breda.

Wie zijn wij? We stellen ons aan u voor!

Voorheen waren wij, Anton Baremans en Bas Beekers, collega’s van elkaar in een ander bedrijf. Onze samenwerking was zo goed, we waren zo goed op elkaar ingespeeld dat we besloten om ons eigen bedrijf op te starten. Trots hebben we toen Egalisee Bestratingen V.O.F. opgericht. Inmiddels zijn we een begrip geworden in Breda en omstreken. U kunt ons voor al uw tuinprojecten inhuren. Van makkelijk tuinonderhoud tot het maken van een totaal nieuw tuinontwerp. Voor het aanleggen van een schutting, tuinhuis of vijver. Of voor snoeien of kappen van bomen. Niets is ons te gek en wij vinden alles leuk om te doen. Al het benodigde materiaal hebben wij in ons bezit. Wij vinden het belangrijk om uitmuntend vakmanschap te leveren, werken zeer precies en professioneel. Daarnaast hanteren wij scherpe prijzen! Bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en wij komen graag kennismaken. Op onze website kunt u alvast eerdere projecten van ons bekijken.

Een mooi groen gazon in uw tuin

Wilt u een mooi grasveld in uw tuin? Of is uw oude gras aan vervanging toe? Een gazon aanleggen in Breda of omgeving kunt u ook uitbesteden aan Egalisee. Voordat het gazon wordt aangelegd wordt er gezorgd voor een ondergrond die goed stabiel is. Daarnaast is het belangrijk dat de afwatering onder het gazon in orde is. Bij de aanleg van een gazon kunt u kiezen uit graszoden of gras inzaaien.

https://www.egaliseebestratingen.nl/