Bsdesmidse.nl
Image default
Onderwijs

Den haag Engels cursus

In Den Haag een Engelse cursus volgen voor je werknemers? Dat is mogelijk bij DNA languages. Geniet van groepstrainingen op maat, zowel incompany als op een andere locatie, of ga voor individuele maatwerktraining. Er is altijd wel een training die past bij jouw bedrijf en jouw werknemers. En doordat elke training op maat wordt gemaakt, leer je alleen dat wat er echt toedoet. 

Groepstraining op maat 

De groepstrainingen worden gegeven op aanvraag van bedrijven. Deze sessies zijn allemaal thematisch opgezet en gericht op de behoeften van de groep. Voordat er kan worden begonnen met de training moet iedere deelnemer een intakeformulier invullen. Op deze manier kan het niveau getoetst worden en kunnen de doelen en eventuele wensen vastgesteld worden. Een groepstraining bevat over het algemeen 20 tot 30 uur les. Maar wanneer je dit wilt uitbreiden is dat ook mogelijk. 

Individuele maatwerktraining 

Liever een individuele training? Bijvoorbeeld omdat er niet zoveel tijd is of omdat je niet goed werkt in groepsverband? Dat is ook mogelijk. In 30 uur privéles verdeeld over vijf dagen verbeter jij je eigen taalvaardigheid. Ook hierbij wordt er eerst een intake gedaan waarna we de training volledig op jouw niveau, wensen en leerdoelen afstemmen. Wanneer je liever een meer flexibele training wilt is dat ook mogelijk, evenals een training volgen via skype. 

Waarom een Engels cursus van DNA languages?

Wanneer je bij DNA languages een Engels cursus volgt ben je er zeker van dat deze helemaal op jouw of jouw werknemers wensen zijn afgesteld. Ook worden de groepstrainingen gegeven in kleine groepen van 4 tot maximaal 8 personen, zodat er altijd genoeg aandacht is voor alle studenten. De Engelse docenten zijn allemaal native speakers met ruimvoldoende ervaring en een professionele maar ook informele houding. En doordat de trainingen binnen je eigen bedrijf gegeven kan worden scheelt dit ook nog eens in reistijd.

Waarom kiezen voor een cursus Engels?

Wanneer jij samen met je team: 

  • Krachtiger over wilt komen bij internationale gesprekspartners 
  • Sneller e-mails en rapporten in het Engels wilt schrijven 
  • Ontspannen wilt kunnen telefoneren en deel wil nemen aan conference calls 
  • Efficiënter wilt vergaderen 
  • Makkelijk een Engelse presentatie wilt houden
  • Wilt zorgen voor beter begrip onderling
  • Vertrouwd wilt raken met de cultuur van de Engelstalige zakenwereld
  • Je internationale inzetbaarheid wilt vergroten 

 

Doe je er zeker goed aan een Engelse cursus te gaan volgen. Tijdens deze intensieve training ga je veel zelf aan de slag zodat je er gelijk van leert. Ook wordt er tijdens de trainingen alleen in het Engels gesproken, zowel door de docent als door de studenten. En doordat de training is ontwikkeld op jouw aanvraag leer je alleen de dingen waar jij behoefte aan hebt en die binnen jouw vakgebied liggen. De vaardigheden die voorbijkomen zijn luisteren, lezen, spreken en schrijven. Maar ook Dunglish, woordenschat, grammatica en culturele verschillen komen tijdens de training aan bod. Is er een vaardigheid waarvan jij denkt dat deze niet nodig is, dan kan dat aangegeven worden zodat de training voor je wordt aangepast.

 

https://www.dnalanguages.nl/cursus-engels-den-haag/