Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Geef uw gevel een opknapbeurt

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u wat meer opvallen voor bezoekers en potentiële klanten? Overweeg dan eens het laten plaatsen van gevelreclame. Een goede partij waar u dit kunt laten doen is Bosman Reklame. Zij zijn dé specialist in het produceren en het installeren van gevelreclame. Dankzij gevelreclame weten bezoekers dat zij goed zitten en uw bedrijf zal opvallen voor voorbijkomende potentiële klanten. Geef uw gevel dus een opknapbeurt en laat het klusje klaren door de specialisten van dit bedrijf.

Laat uw gevelreclame monteren

De specialisten van Bosman produceren niet alleen de mooiste gevelreclame, ook monteren zij deze voor u. Door middel van verlijmde afstandhouders of aangeschoten draadeinden aan de achterzijde wordt uw woord- en beeldmerk prachtig op afstand tegen de gevel gemonteerd. Dankzij fraaie verlichting in de vorm van hun exclusieve lightline-systeem kunnen zij uw letters aanlichten voor een extra effect en waardoor u goed opvalt in het donker. Niet alleen kunt u op deze manier uw gevelreclame verlichten, ook door middel van gebogen spots wordt uw gevelreclame op een chique manier aangelicht. De ervaren monteurs van Bosman Reklame zorgen ervoor dat de uitstraling van uw bedrijf, een visitekaartje wordt voor uw klant.

Diverse reclame-uitingen

Bosman Reklame beschikt over gespecialiseerde frees-, laser- en snijapparatuur waarmee zij diverse reclame-uitingen kunnen vervaardigen van verschillende materialen. Denk hierbij aan materiaal als RVS, geanodiseerd aluminium, acrylaat, celkern en volkern. Maar wat is nu de beste keuze voor uw bedrijf? Dat is altijd weer een lastige vraag. Gelukkig kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van Bosman. Zij weten dankzij hun jarenlange ervaring precies wat het beste past bij uw situatie.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw gevelreclame? Of twijfelt u tussen een aantal keuzes? Neem gerust contact op met Bosman Reklame. Zij kijken graag met u mee en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Zo weet u zeker dat u hier een keuze maakt waar u nog lang profijt van kan hebben en waar u tevreden over bent.

https://www.bosmanreklame.com/