Bsdesmidse.nl
Image default
Onderwijs

Voor een professionele NLP-opleiding is De eerste verdieping een uitstekend adres

Wil jij je specialiseren in NLP, dan heeft De eerste verdieping je veel te bieden. Ons advies is te beginnen met een NLP practitioner training en daarna te vervolgen met bijvoorbeeld NLP Master Practitioner of NLP Trainer.

Bij NLP Practitioner staan persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Je leert hoe je weer echt grip krijgt op je leven. Er worden handvatten aangereikt om meer diepgang te creëren, volop te groeien en inzicht gevende spiritualiteit te ervaren. De training vindt in groepsverband plaats. Dit heeft als voordeel dat jullie deelnemers naar elkaar kunnen luisteren, van elkaar zullen leren en elkaar mogen steunen.

Per persoon zal de hoofdmotivatie natuurlijk verschillen. De een wil zijn creatieve talenten uitdiepen en breder benutten. De ander wil eindelijk de top behalen in zijn carrière. En weer een ander wil zijn relatie voor eens en altijd redden. Waar het in feite om draait, is dat elke deelnemer achterhaalt wat zijn of haar belangrijkste doel is en vervolgens leert hoe dat te bereiken.

Heb je de opleiding systemisch werk afgerond en smaakt het naar meer? Er zijn diverse cursussen om je kennis uit te breiden en je vaardigheden te intensiveren. Meesterlijk Trainen is wat wel wordt genoemd een ‘train the trainer-opleiding’.

Je kunt het zo zien. Jij hebt talent voor iets en bent daar enorm gedreven in. Je bent er ook super enthousiast over en wilt ‘de wereld’ erover vertellen. Oftewel je wilt jouw kennis en kunde overdragen aan anderen. Willen is één ding, doen een tweede. En voor dat doen krijg je tijdens Meesterlijk Trainen uitgebreide tips, adviezen, technieken, strategieën enzovoort. In feite is deze opleiding geschikt voor iedereen die zich als opleider/trainer/coach/spreker of docent wil professionaliseren.

Geïnteresseerden kunnen zich vandaag nog melden bij De eerste verdieping. Hierbij de adresgegevens van de opleidingslocatie: Achterom 78, 2611 PS Delft, 015 – 2 125 125, info @ 1e-verdieping .nl. De kantoorlocatie van De eerste verdieping bevindt zich vlakbij: Achterom 1, 2611 PL Delft.

https://www.1e-verdieping.nl