Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers, specialisten op het gebied van dakdekken

Zoekt u een goed dakdekkersbedrijf in de Randstad? Neem dan contact op met De Dakmakers. Met De Dakmakers bent u verzekerd van goede, leuke en professionele dakdekkers. Wat u ons ook voorschotelt, wij weten er raad mee! Een reparatie aan dak, daken onderhouden en het geven van advies over daken zijn onze alledaagse werkzaamheden. En met inmiddels een ruime 30 jaar aan ervaring noemen we onszelf echte specialisten op het gebied van dakdekken.

Ons team bestaat uit zeer gedreven en prima opgeleide mensen. Iedereen die bij ons werkt is gecertificeerd en opgeleid via een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Kwaliteit en veiligheid vinden wij ook zeer belangrijk, wij houden ons dan ook aan de laatste richtlijnen en eisen op het gebied hiervan. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie voor dakdekkersbedrijven.

Geen dak is te gek en geen uitdaging is te groot

Of het nu gaat om een reparatie aan uw dak, dakonderhoud of het groen maken van uw dak, voor ons is geen dak te gek en geen uitdaging te groot! We bespreken met u de schade of de mogelijkheden en gaan dan op uw dak aan de slag. En dat doen we graag, werken op hoogte op uw dak is wat wij het liefste doen.

Goed dakonderhoud voorkomt nare verassingen

Niks is fijner dan een dak waar u zich geen zorgen over hoeft te maken en waar u geen omkijken naar heeft. Wanneer een dak goed onderhouden is zullen er geen onverwachte nare verassingen voorkomen. Bij De Dakmakers kunt u terecht voor uitstekend dakonderhoud. Tijdens het dakonderhoud inspecteren wij uw dak grondig. We lopen het hele dak na op eventuele scheurtjes, verstoppingen, houtrot, lekkages en losse dakbedekking. Is er iets aan schade gevonden? Dan repareren wij de schade direct.

Wij geven garantie op alle werkzaamheden die wij uitvoeren. Heeft u dakzorgen? Neem dan contact op met De Dakmakers! Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 085 022 0680 of via de mail info@ dakmakers.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten op onze website, dan nemen wij contact met u op.

https://www.dakmakers.nl/