Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Dit houdt payrolling in

 

Zou het een verademing zijn als er taken van je overgenomen worden? Zit je elke dag in de pauze zelfs door te werken omdat je het anders allemaal niet afkrijgt? En snak je naar een klein beetje meer vrijheid tussen de werkzaamheden door? Dan ben je bij een payrollorganisatie aan het juiste adres. Deze organisatie neemt verschillende taken omtrent het personeel uit handen. Op deze manier worden de werkzaamheden op je stapel een stuk kleiner.

Schrap steeds meer taken van je maandelijkse takenlijst

Een payrollorganisatie is geweldig voor je bedrijf, maar het is dan wel handig dat je weet welke taken de organisatie uit handen kan nemen. Daarnaast kan je meer tijd besteden aan taken die jij het leukst vindt om te doen. Energie halen uit je werkzaamheden is namelijk zeer belangrijk. Een van de taken die een payrollorganisatie uit handen neemt is de administratie van het personeel. Het kan altijd gebeuren; een medewerker die ziek wordt. Vaak is het maar een griepje, maar helaas kan het soms ook erger zijn waardoor ze voor een lange tijd niet inzetbaar zijn. Als dit het geval is worden de medewerkers arbeidsongeschikt verklaard, en kan het zijn dat je tot 12 jaar door moet betalen. Dit is niet meer het geval als de werknemer onder het contract staat van de payrollorganisatie. Dit komt omdat via een payroll bedrijf is het makkelijk om flexibel te zijn met je personeel. In de wet staat dat je normaliter drie verschillende contracten binnen drie jaar mag aanbieden. Na drie jaar moet jij de werknemer in vaste dienst nemen. Met een payrollorganisatie is dit niet het geval, je zit namelijk niet vast aan een contract waardoor er meer flexibiliteit is.

Meer informatie nodig over payrolling?

Payrolling is een grote stap binnen je bedrijf, daarom snappen we dat je nog met een paar vragen kan zitten. Gelukkig zijn de meeste antwoorden te vinden op www.payrollselect.nl. Op de website van deze partij staat veel informatie omtrent payrolling en wat het toevoegt aan je bedrijf. Als je nog een vraag hebt over payrolling of payroll select, neem dan gerust contact op met een van de specialisten!

https://www.payrollselect.nl/