Bsdesmidse.nl
Image default
Woning en Tuin

Een uniek cadeau voor de kraamtijd; het zilveren kraamcadeau

Het ZilverHuys heeft zich de afgelopen tijd goed gepositioneerd op het gebied van uitzonderlijke cadeaus. Ze hebben een brede selectie aan producten op het gebied van geboorte en hier kunt u zeker slagen als u op zoek bent naar een zilveren kraamcadeau. De mogelijkheden zijn enorm, zo kunt u kiezen voor een prachtige zilveren rammelaar of een kinderfotolijstje, maar er is nog veel meer mogelijk.

Grote diversiteit aan spaarpotten

Binnen diverse thema’s vindt u een ruime sortering aan verschillende producten. Zo zijn er prachtige verzilverde spaarpotten te vinden in het thema Nijntje, maar ook een trein, diverse dieren, sprookjesfiguren en een grote selectie aan voertuigen zijn als verzilverde spaarpot verkrijgbaar. Zo kunt u altijd een zilveren kraamcadeau vinden dat past bij de smaak van diegene waar het cadeau voor bedoeld is. Deze spaarpotten zijn een echte aanwinst en kunnen een leven lang mee. U heeft binnen dit segment de keuze uit een spaarpot in zilverkleur, goudkleur, verzilverd gelakt en verzilverd mat gelakt. Sommige spaarpotten kunnen ook gegraveerd worden. Zo kunt u het cadeau nog persoonlijker maken.

Neem een kijkje op hun uitgebreide website

Bent u meer op zoek naar iets persoonlijks waar u ook een foto van de baby in kunt plaatsen? Dan is een kinderfotolijst zeker een goede keuze als zilveren kraamcadeau. Binnen deze website vindt u meerdere soorten lijstjes, zowel verzilverd gelakt als verzilverd mat gelakt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een echofotolijstje dat prachtig zal staan op de kinderkamer, maar het is ook mogelijk om een fotoalbum te kopen dat voorzien is van een verzilverde voorkant. Zo maakt u de verzameling van babyfoto’s nog specialer. Eén van de toppers van dit segment is de fotolijst stamboom. Hierin kunt u kleine foto’s plaatsen en zo de familiehistorie op een prachtige manier zichtbaar maken. U ziet het al, keuze in overvloed. Voor nog meer mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website van dit bijzondere bedrijf.

https://www.hetzilverhuys.com/