Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Doei onvoorziene kosten, hallo vrijheid!

Wil jij ook zo graag de vrijheid ervaren van altijd een auto voor de deur hebben staan maar zit je niet te wachten op de onvoorziene kosten die om de hoek kunnen komen kijken bij een tweedehands koopauto? Denk er dan eens over na om een auto te leasen. Want leasen auto is zo gek nog niet. Waarom? Dat lees je allemaal in deze blog. Lees dus snel even verder en ontdek de vele voordelen van het leasen van een auto!

 

Een tweedehands auto is niet alles

 

Stel je hebt enkele weken terug een tweedehands auto overgekocht van iemand aan de andere kant van het land. Hier is dus geen autodealer aan te pas gekomen. Wel heb je natuurlijk alle tijd genomen om de auto eens grondig te inspecteren en op je gemak uit te proberen voordat je tot de aankoop over bent gegaan. Helaas begint de auto nu na twee weken te stotteren en te haperen en dat terwijl je van plan bent om over vijf dagen op vakantie te gaan. Er zit niks anders op dan de auto meteen naar de garage te brengen. Wanneer je de auto een paar dagen later weer op komt halen, schrik je ontzettend van de kosten. Je moet maar liefst 600 euro neertellen! Je neemt je verlies, betaalt keurig de rekening, maar denkt nu wel tien keer na voordat je ooit weer een auto koopt van een particulier. Een tweedehands auto kopen is zeker niet alles.

 

Een auto leasen is zo gek nog niet

 

Wie besluit om een auto te leasen kiest eigenlijk voor een stukje zekerheid. Het leasen van een auto betekent eigenlijk niets meer dan dat je de auto als het ware ‘huurt’ van de leasemaatschappij. Dit betekent tevens ook meteen dat je dus geen groot bedrag achter de hand moet hebben voor de aanschaf van een auto. Net zoals het geval is bij een huurwoning, neemt de leasemaatschappij al het onderhoud en de nodige reparaties aan de lease auto op zich. Ook zitten bij het leasebedrag zaken als de verzekering, de wegenbelasting en de pechhulp al inbegrepen. Je betaalt alleen nog voor de brandstof. Doei onvoorziene kosten, hallo vrijheid!

 

Hebben wij je weten te overtuigen?


Hebben wij je weten te overtuigen en wil je graag een auto leasen? Dat kan! Ga hiervoor naar www.autolease.nl en selecteer jouw favoriete leaseauto.

https://www.autolease.nl/