Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Kleren maken de man

Misschien ben je al wel een half jaar aan het voorbereiden geweest, maar vandaag is dan toch echt de dag dat je door je knieën zal gaan en jouw partner wil vragen voor altijd de jouwe te blijven. Spannend, uiteraard, maar als je het niet zeker had geweten had je het waarschijnlijk niet eens gedaan. En zoals eigenlijk al verwacht; de volmondige ‘JA’ van jouw partner klinkt als muziek in je oren! Eigenlijk begint vanaf dat moment pas de echte stress, want hoe zorg je er nou voor dat je als mannelijk schoon bij het altaar op jouw partner staat te wachten? Hoe kom je het best voor de dag en welke accessoires heb je daarvoor nodig? Lees vooral even door onze tips heen om er tiptop uit te zien op jouw grote dag! 

 

First things first

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, zonder een goed pak zal je je op jouw grote dag waarschijnlijk niet prettig voelen. Jouw trouwpak hoort als geen ander om jouw lichaam te zitten, afgemeten en wel. Daarnaast is het natuurlijk goed om van tevoren uit te zoeken welke kleur pak bij jouw ogen, haarkleur en huid past maar nóg belangrijker, om de kleuren van jouw trouwoutfit af te stemmen met de trouwoutfit van jouw partner! Veel winkels zijn erin gespecialiseerd om ervoor te zorgen dat het trouwpak is afgestemd met de trouwjurk, je kan hiervoor bijvoorbeeld even een kijkje nemen bij een trouwjurkenoutlet!

 

Vergeet de accessoires niet! 

Jouw look voor tijdens het ja-woord is pas helemaal compleet met accessoires die bij jouw trouwpak passen. Veel bruidsmodeoutlets weten precies welke accessoires goed bij het door jou uitgezochte trouwpak passen. Zo komt een stropdas natuurlijk mooi tot zijn recht tijdens de ceremonie. Denk er ook om dat er wellicht ’s avonds een paar dansjes gewaagd zullen worden, waarbij een riem of bretels waarschijnlijk goed van pas zouden komen om de broek op zijn plek te houden! Om helemaal de puntjes op de I te zetten, is het mooi om een paar mooie manchetknopen uit te zoeken en die te dragen. 

 

 

https://bruidsmodeoutlet.com/