Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

3 activiteiten voor een familiedag

3 activiteiten voor een familiedag

Het wordt op een gegeven moment lastig om ieder jaar een activiteit te bedenken voor een familiedag. Iedereen moet het leuk vinden en iedereen moet het kunnen. Er is zoveel mogelijk maar eigenlijk weet je nooit zeker wat echt gewaardeerd wordt. Ben jij dit jaar aan de beurt met de organisatie van een familiedag? In deze blog helpen we je een handje door een aantal voorbeelden te bespreken. De lijst bestaat uit verschillende activiteiten, waaronder actieve en passieve activiteiten. Op deze manier vind je gegarandeerd een geschikte activiteit voor jouw familiedag. 

 

Uiteten

We beginnen deze blog met een makkelijk voorbeeld. Neem je familie gewoon mee uiteten! Dit wordt altijd gewaardeerd en kan op verschillende manieren. Neem je familie bijvoorbeeld mee voor een avond met tapas. Zo kan je samen genieten van allerlei kleine hapjes. Er is zo voor ieder wel iets smakelijks. Daarnaast zijn er verschillende restaurants die je de mogelijkheid geven om met de hele familie aan een grote tafel te zitten. 

 

Puzzeltocht

Met een puzzeltocht kan je jouw familie voorstellen aan de omgeving waarin je woon. Puzzeltochten leiden je vaak langs de mooie en artistieke delen van een gebied. Daarnaast verruim je jouw algemene kennis over een gebied door er vragen over te beantwoorden. Dit is gezellig en leerzaam. Puzzeltochten kan je ook doen met de auto. Dit betekent dat je makkelijk familieleden kan meenemen die bijvoorbeeld geen grote afstanden meer kunnen lopen. Dit maakt het een geschikte activiteit voor iedereen. 

 

E-chopper huren

Nodig jouw familie uit bij je thuis en neem ze mee in een tocht door jouw omgeving. Dit kan je doen door een tocht te maken op een E-chopper. Met een E-chopper kan je zo’n 25 kilometer per uur rijden. Dit is een prima snelheid om een ruime tocht mee te maken. Neem je familie bijvoorbeeld mee door een park bij jou in de buurt. Dit is ook leuk wanneer je net ergens bent komen te wonen. Zo kan je jouw familie voorstellen aan de mooie plekjes bij jou in de buurt. Je kan gemakkelijk een E-chopper huren bij Bubbelbal.nl. Hiervoor moet je wel een auto- of scooterrijbewijs hebben!