Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Eenvoudig afvallen doe je zo

Wanneer je te zwaar bent is dit nooit leuk. Gelukkig zijn er genoeg dingen die je kunt doen om je weer prettig te voelen in je lichaam. Een healthy body is een healthy mind zeggen ze wel eens.  Lees deze blog en laat je inspireren door een aantal goede tips.

 

 

  1. Stel haalbare doelen

Is het jouw doel om binnen één maand 20 kilo af te vallen, dan kan ik je het volgende alvast vertellen: dat gaat niet lukken! Om succesvol af te vallen moet je doelen stellen die realistisch zijn. Vooruitgang boeken doe je namelijk stapje voor stapje. Het is belangrijk om eerlijk met jezelf te blijven. Weeg je bijvoorbeeld 90 kilo, dan is het veel haalbaarder om te streven naar een gewicht van 85 kilo binnen een half jaar. Het geeft ook meer voldoening wanneer je het doel haalt.

 

  1. Wees niet te streng voor jezelf

Wanneer je aan het afvallen bent, betekent dit niet dat je nooit meer een hap van iets ‘ongezonds’ mag nemen. Beloon jezelf van tijd tot tijd. Hou je bijvoorbeeld veel van snoepjes, dan moet je een afspraak met jezelf maken. Lult het dieet goed en lig je op schema? Pak dan gerust wat snoepjes. Het is wel belangrijk om jezelf niet te laten gaan, voordat je het weet ben je zo weer terug bij af.

 

  1. Professionele hulp

Dit hoeft niet voor iedereen zo te zijn, maar het inschakelen van professionele hulp kan je helpen om je doelen te behalen. Denk hierbij aan een fitnesscoach, een dieetspecialist of iemand die je helpt met je gedrag.

 

  1. Weight Watchers

Weight Watchers is een concept dat voortgekomen is uit Amerika waar het ondertussen al jarenlang erg populair is. Het idee is dat je via een abonnementsvorm maandelijks betaald. Klanten maken gebruik van een applicatie waarin je van alles en nog wat omtrent gezondheid en lifestyle kunt meten en bijhouden. Nadat je gegevens in hebt gevuld bepaald de app bijvoorbeeld hoeveel je per dag kan en mag eten. Een tip: probeer het, mocht het niks zijn kun je weight watchers opzeggen zonder problemen.

https://www.123opzeggen.nl/overig/weightwatchers/opzeggen