Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Ben jij op zoek naar een oppasser? Lees dit!

Herken je jezelf in de volgende situatie? Jij en je partner hebben een kind, of misschien wel meer. Beide zijn jullie doordeweeks druk met werk en hobby’s. Jullie hebben beide een 9 tot 5 ritme en hebben daarom niet iedere dag tijd om op de kinderen te passen. Erg vervelend, maar dit komt veel vaker voor dan je denkt. Een goede oppasser vinden kan een oplossing zijn. Hier lees je hoe je gemakkelijk een oppasser kan vinden.

 

  1. Vraag vrienden en familie

Het is erg belangrijk dat je een oppasser vind die je kunt vertrouwen. Daarom is het slim om aan te kloppen bij vrienden en familie om te vragen of zij iemand kennen. Als je familie de oppasser vertrouwd, waarom zou jij dat dan niet doen? Heb je bijvoorbeeld een zus of broer die kinderen heeft, dan kun je gerust vragen hoe zij dit probleem aanpakken.

 

  1. Zoek op het internet

Tegenwoordig draait alles om internet. Ook als je op zoek bent naar een oppasser kun je dit online doen. Er zijn namelijk verschillende websites die het mogelijk maken een oproep te doen. Je plaats een bericht met wat informatie over jezelf, de situatie waar je in zit en op welke momenten van de dag je hulp nodig hebt. Op dit soort websites wordt veel naar oppaswerk gezocht door jonge tieners die graag wat extra’s verdienen.

 

  1. Het ouderwetse briefje

Je hebt er vast wel eens een zien hangen bij je lokale supermarkt of sportclub. Een bord met allerlei soorten briefjes er aan. Vaak zie je bijvoorbeeld een advertentie van oud ijzer, of een uitnodiging voor een buurtbarbecue. Hier lopen dagelijks honderden mensen langs, een ideale kans voor jou! Hang een briefje op het bord met een oproep. Laat je telefoonnummer achter en wie weet wordt je gebeld door iemand die interesse heeft.

 

  1. Gebruik Facebook

Iedereen heeft een Facebookaccount. Tenminste, bijna iedereen. Dit is eigenlijk dezelfde methode als het briefje bij de vorige tip, maar dan online. Probeer ze een voor een of allebei tegelijk en kijk wat het beste werkt.

 

https://www.oppasland.nl/oppaswerk/heel-nederland