Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Eersteklas ledlampen tegen concurrerende prijzen

Er is een nieuw adres voor moderne LED verlichting: Led Online. Deze aanbieder beschikt over een grote en gevarieerde collectie leds. Er zijn armaturen in de meest uiteenlopende stijlen: chique, strak, speels, modern, klassiek, robuust et cetera. Iedere klant is welkom of je nu één lamp bestelt als particulier of tientallen voor je bedrijf. Per lamp staan de belangrijkste eigenschappen beschreven zoals de afmetingen, het wattage, de lumen waarde en de unified glare ratio. Lumen staat voor de hoeveelheid licht die wordt uitgestraald. De unified glare ratio geeft aan of sprake is van lichthinder. Aanvullend staat vermeld of de betreffende lamp op voorraad is en hoeveel die kost.

Om jou als koper richting te geven, heeft Led Online de volgende indeling gemaakt:

-led spots;

-led panelen;

-led rails;

-led strips;

-led opbouwarmaturen;

-led railspots;

-led pendelarmaturen;

-led noodverlichting.

Als kers op de taart dient de rubriek ‘aanbieding’, want een koopje is altijd welkom, toch?

Zoek jij professionele horeca verlichting? Gevellampen bij de entree, functionele lampen in de garderobe en toiletruimtes en sfeerlampen in de eetzaal: voor iedere ruimte van je zaak zijn leds te vinden op ledonline.nl. Je vindt er sierlijke wandlampen, compacte tafellampjes en plafondlampen. Allemaal in een look die perfect aansluit bij jouw restaurant. Wat wel en niet past qua sfeer, kan lastig zijn. Soms geven dezelfde vormgeving en kleur meerwaarde. In andere gevallen zorgt een beetje contrast juist voor een aangenaam effect. Hoe zit het eigenlijk met jouw kennis van licht in het algemeen en ledlampen in het bijzonder? Als je het best ingewikkeld vindt, schakel dan gerust Led Online in voor een gratis lichtplan. Daarin staat welke lampen geschikt zijn, op welke hoogte en in welke hoek ze het best tot hun recht komen en hoeveel lampen je in totaal nodig hebt. Een offerte is onderdeel van het plan.

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met Led Online. Je kunt het contactformulier op de site invullen. Bellen en mailen is natuurlijk ook mogelijk.