Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Fijne pelletkachel voor warmte en sfeer

Heeft u er wel eens aan gedacht om te investeren in een pelletkachel in de omgeving van Dordtrecht en Bergen op Zoom? Door te investeren in een pelletkachel kunt u besparen op de gasrekening. Bovendien kunt u de ruimtes in huis ook nog eens op een luxe manier verwarmen. Maar dat is nog niet eens alles. De kachels zijn namelijk ook nog eens heel erg milieuvriendelijk én geven de ruimte de sfeer die u wenst.

Wat zijn pelletkachels?

U kunt pelletkachels zien als de luxe variant van een houtkachel. Hij werkt op pelletkorrels. Dit zijn kleine korrels die gemaakt zijn van geperst hout. Doordat de dosering van de houtpellets automatisch gereld wordt, zorgt de kachel voor een geleidelijke verwarming en een schone én continue verbranding.

De pelletkachel blijft de kamer verwarmen tot de gewenste temperatuur bereikt is. Pas dan wordt het vuur gedoofd. Bacor Houtkachels beschikt over een ruim aanbod aan kachels in Dordrecht die werken op houtpellets.

Omgeving van Dordrecht en Bergen op Zoom

De medewerkers van dit bedrijf hebben door de jaren heen al vele mensen blij gemaakt met een pelletkachel in Dordrecht of een pelletkachel in Bergen op Zoom. Wist u dat deze kachel heel erg makkelijk schoon te maken is?

U kunt dit onderhoud dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks laten uitvoeren. Hoe vaak het onderhoud nodig is, is afhankelijk van de vraag of de kachel een automatische branderbak heeft of niet.

Overtuigd?

Bent u overtuigd van de voordelen die een pelletkachel biedt? Neem dan eens een kijkje in het assortiment of kom eens langs in de showroom in het mooie Dordrecht. Daar vertellen de medewerkers u meer over de mogelijkheden, over de montage en meer. De mogelijkheden zijn immers eindeloos.