Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Geniet van de moderne Franse keuken in restaurant De Witte Zwaan!

Seizoensproducten van de lokale markt

Niets gezelliger dan lekker lunchen of dineren in een stijlvol restaurant. Zeker als de gerechten ook nog eens met seizoensproducten van lokale ambachtelijke producenten bereid worden, zoals in restaurant De Witte Zwaan. Gelegen in De Bilt is dit dé plek om lekker van de moderne Franse keuken te genieten. Als kers op taart worden er bij elk gerecht passende internationale wijnen geserveerd, zodat elke smaak volledig tot zijn recht zal komen!

Een menu met talloze mogelijkheden

De Witte Zwaan is een bekend restaurant De Bilt met een uitgebreide menukaart. Hun lunchmenu bestaat uit twee of drie gangen, terwijl u ‘s avonds zelfs van zeven gangen kan genieten! Ook beschikken ze over verschillende arrangementen wil je in een grotere groep van hun kwaliteitsvolle keuken genieten, zelfs de organisatie van een walking dinner vormt helemaal geen probleem voor restaurant De Witte Zwaan!

JRE

Dit restaurant in Utrecht maakt deel uit van de JRE. Deze internationale organisatie voor getalenteerde jonge chefs en restaurateurs wil de huidige en de toekomstige gastronomie inspireren en verrijken. Een JRE chef probeert steeds traditionele en perfecte culinaire momenten te creëren. Je kan dan ook van een speciaal JRE menu genieten, een menu waar de passie en de ambitie van de chef vanaf zal stralen.

Een toprestaurant in Utrecht

Restaurant De Witte Zwaan is een modern restaurant in Utrecht waar je gezellig van topgerechten kan genieten. In de zomer kan je bovendien van hun prachtige achtertuin profiteren. Elke gast zal zich meteen in het gastvrije restaurant De Bilt thuis voelen. De kok zal dan ook met alle plezier een praatje met je komen maken. Elk bezoek aan De Witte Zwaan staat garant voor een kwaliteitsvolle culinaire ervaring vol verrassingen!

https://witte-zwaan.nl/