Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Hoe Pharius je kan helpen om snel inzicht te krijgen in de compliancestatus van jouw organisatie

Hoe Pharius je kan helpen om snel inzicht te krijgen in de compliancestatus van jouw organisatie

Als verantwoordelijke voor arbeidsomstandigheden, milieu en veiligheid wil je ervoor zorgen dat jouw organisatie altijd voldoet aan de wet- en regelgeving. Dit kan een enorme uitdaging zijn, vooral als jouw organisatie actief is in de chemische sector. Gelukkig is er nu een tool die je kan helpen om snel inzicht te krijgen in de compliancestatus van jouw organisatie: Pharius. In deze blog gaan we dieper in op de mogelijkheden die Pharius biedt voor QHSE professionals in de chemische sector.

 

Wat is Pharius?

Pharius is een online compliance tool die speciaal is ontwikkeld voor QHSE professionals in de chemische sector. Het stelt je in staat om alle wet- en regelgeving in één overzichtelijke database te beheren en te monitoren. Hierdoor kun je snel zien welke verplichtingen van toepassing zijn op jouw organisatie en kun je ervoor zorgen dat je altijd voldoet aan de geldende normen.

 

Hoe werkt Pharius?

Pharius werkt heel eenvoudig. Je kunt de database doorzoeken op basis van trefwoorden, zoals wet- en regelgeving, risico’s en compliancebeleid. Zo kun je snel relevante informatie vinden en kun je ervoor zorgen dat je altijd up-to-date bent. Daarnaast biedt Pharius ook een compliance kalender, waarin je alle taken en deadlines kunt bijhouden die te maken hebben met compliance.

 

Wat zijn de voordelen van Pharius?

Het gebruik van Pharius heeft verschillende voordelen voor professionals van QHSE software chemische sector. Zo kun je de compliancestatus van jouw organisatie snel en eenvoudig inzien en kun je ervoor zorgen dat je altijd voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast kun je met behulp van Pharius efficiënter werken en tijd besparen omdat je altijd toegang hebt tot relevante informatie. Tot slot kun je met Pharius ook analyseren waar er kansen zijn om te verbeteren, om zo de veiligheid en duurzaamheid van jouw organisatie te verbeteren.

 

Hoe kun je aan de slag met Pharius?

Als je aan de slag wilt met Pharius, kun je een demo aanvragen via de website. Tijdens deze demo krijg je een rondleiding door de tool en kun je ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor jouw organisatie. Daarnaast kun je ook een gratis proefperiode aanvragen, zodat je Pharius zelf kunt uitproberen en kunt ontdekken welke voordelen het jouw organisatie kan bieden.

Pharius is dé online compliance tool voor QHSE professionals in de chemische sector. Het stelt je in staat om snel inzicht te krijgen in de compliancestatus van jouw organisatie, waardoor je altijd voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast kun je efficiënter werken, tijd besparen en analyseren waar er kansen zijn om te verbeteren. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van Pharius, kun je een demo aanvragen of een gratis proefperiode starten.

 

https://www.pharius.eu/