Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Huis kopen in Spanje? Dat kan bij ons!

Voor de meeste altijd een droom. Een vakantiehuis in het prachtige Spanje. Heerlijk aan het strand. Aan de prachtig blauwe zee. Lekker ontspannen en bruinen onder de gloeiende zon. Ontsnappen van uw drukke werkleven om weer bij te komen, maar ook om daarna weer aan de slag te gaan. Dat hoeft allemaal geen droom meer te zijn, want wij hebben huizen te koop in Spanje. Wij zijn een onafhankelijke portal waarop makelaars en particulieren uit heel Spanje toegang hebben tot een zo groot mogelijk internationaal publiek, waarbij ze hun woningen kunnen adverteren. In Spanje officieel gevestigde makelaardijen, Spaanse als zowel niet-Spaanse hebben prachtige aanbiedingen die u niet wilt missen.

U kunt zich wellicht afvragen: hoe koop ik een huis in Spanje? Dat is een terechte vraag, maar ook daarbij zullen wij u stap voor stap te hulp staan.

De verschillende stappen in het aankoopproces zijn op hoofdlijnen hetzelfde als in menig ander Europees land. Er zijn echter een aantal punten die anders én belangrijk zijn bij aankoop van een woning in Spanje.

Voordat uw dromen met u aan de haal gaan, is het verstandig om uw financiën op een rij te zetten. In het geval dat u een hypotheek nodig heeft in Spanje komt u terecht bij één van de vele banken.

Allereerst dit: iedereen in Spanje kan als makelaar aan de slag. Gevolg is dat woningen door meerdere partijen te koop worden aangeboden. Dit komt in de praktijk geregeld voor. Hoe vindt u nu een betrouwbare makelaar in deze markt? Kent de makelaar zijn regio als geen ander? Via CheckPablo.com zoekt u eenvoudig in het aanbod van zorgvuldig geselecteerde makelaars.

Kies zorgvuldig een onafhankelijke advocaat. De advocaat is de persoon die het privé-koopcontract beoordeelt, onderzoek doet naar de eigendomsverhoudingen, of er nog schulden rusten op het huis (schulden gaan mee met de woning in Spanje) en die contact heeft met de notaris over de inhoud van de akte. Denk ook in het geval dat u geen goed Spaans spreekt aan een tolk.

https://www.checkpablo.com/