Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Psycholoog voor sociale media

Wist je dat sociale media veel invloed heeft op een relatie? Het is eigenlijk ook het beste om niet bekend te maken op sociale media dat je een relatie hebt. Als je het toch bekend maakt, hoef je niet elke keer als je elkaar ziet een foto van elkaar te delen. Mensen weten heus wel dat jullie samen zijn, dat hoef je niet steeds opnieuw weer te delen op je story’s of op je feed. Nou ja dat is mijn mening over al die koppelfoto’s.

Een reden waarom sociale media nog slecht is voor je relatie is omdat andere koppels vaak perfecte foto’s online zetten, dit zijn echter momentopnames. Ze zijn toevallig op dat moment op de perfecte plaats en de lach op de foto is ook maar gemaakt. Er gingen 50 foto’s aan vooraf waar ze niet goed op staan. Deze foto’s geven jou of jullie als koppel dus eigen een slecht beeld want het is heus niet dat dat koppel alle dagen op die mooie plek zijn en ze zijn ook niet altijd gelukkig. Het is nog maar de vraag of ze echt gelukkig zijn want ze willen steeds beter presteren op Instagram. Merk jij ook dat Instagram slechte invloed heeft op je relatie, maak dan gebruik van relatietherapie haarlem.

Een goede psycholoog den haag kan helpen om jullie relatie in stand te houden. Je zou natuurlijk niet willen dat je de man van je dromen verliest door dat eigenlijk niets zeggen sociale media. De psychologen van Piekerpoli helpen je in het proces zodat je zeker mag zijn dat je achteraf geen problemen meer hebt door sociale media in jouw relatie. De psychologen kunnen je ook tips geven hoe je in het algemeen met problemen in relaties om gaat. Dat kan altijd handig zijn voor de toekomst want in elke relaties zijn er wel problemen.

https://piekerpoli.nl/