Bsdesmidse.nl
Image default
Woning en Tuin

Hulp bij een verstopt riool in Amsterdam

Je maakt je klaar om een warme douche te nemen na een lange dag werken. Na vijf minuten douchen merk je dat het water wel heel hoog in de douchebak komt te staan. je zet snel de douche uit om een overstroming te voorkomen. Nadat je droog bent ga je nog eens kijken en zie je tot je grote schrik dat het water nog steeds niet is gezakt. Hoe kan dit nou? En hoe ga je dit in hemelsnaam oplossen? Je hebt morgen een belangrijk gesprek op het werk en je wil toch graag verzorgd aankomen bij dit gesprek. 

Oorzaken van een verstopping

Verstoppingen ontstaan meestal niet in één keer, maar worden steeds hardnekkiger gedurende de tijd vordert. Zo begint het vaak met een vieze rioollucht vanuit de afvoer. Vervolgens hoor je vaak een borrelend geluid wanneer je water door de desbetreffende afvoer spoelt. Laat je dit onbehandeld? Dan is de kans groot dat je vervolgens gaat merken dat het water steeds langzamer wegloopt en uiteindelijk zelfs helemaal niet meer wegloopt. Wanneer je pas in deze fase actie onderneemt is het vaak al te laat om het probleem zelf op te lossen. Toch zijn er al een aantal dingen die je kunt proberen.

Wat kun je zelf al doen

Heb je een beginnende verstopping in je riool of heb je al een hardnekkige verstopping te pakken maar wil je toch iets proberen? Dat snappen wij heel goed en daarom hebben wij de beste tips van onze vakmannen verzameld voor je. Probeer de verstopping eens te verhelpen met een mengsel van soda en kokend water. Voor een optimaal resultaat moet je het mengsel 24 uur in laten trekken en vervolgens met kokend water door de afvoer spoelen. Heeft dit niet het gewenste resultaat? Dan kan je het ook altijd proberen met een ontstopper. Hiermee kun je de verstopping lostrekken als deze nog niet te hardnekkig is. Warm de ontstopper wel op voor gebruik in een laagje warm water. Dit verbetert de werking.

Schakel een professional in

Heb je nu al deze tips al geprobeerd en stroomt je douche of wc nog steeds niet door? Dan is het tijd om een professional in te schakelen. De vakmannen van Ontstoppingsdienst-Amsterdam staan al voor je klaar om je riool te ontstoppen. Ze zijn werkzaam in Amsterdam en kunnen dus ook al snel ter plekke zijn. Ze helpen je op een veilige en verantwoorde manier van je rioolprobleem af en doen dit voor een eerlijke prijs. Heb je een noodgeval in het weekend of de avond? Ook dan kun je ze gewoon bellen voor een afspraak. Twijfel dus niet en bel of mail voor een afspraak!

https://www.ontstoppingsdienst-amsterdam.nl/