Bsdesmidse.nl
Image default
Banen en opleidingen

Elektromonteur zonnepanelen

Elektromonteur zonnepanelen

Omschrijving

In de functie van zonnepanelen technicus ben je aansprakelijk voor het installeren van zonnepanelen en aansluiten op de meterkast. het rondreizen van nieuwe groepen en het voltooien in de woningen. voor het doen van deze functie is het een pré om cognitie en ervaring te bezitten op het regio van elektrotechniek. de uit te voeren werkzaamheden geworden in teams onafhankelijk verricht en je bepaalt goeddeels zelf de volgorde van werken en de optimale weg naar het gewenste resultaat. werkzaamheden : het aflezen, ophanging en aansluiten van de omvormer ; je bent aansprakelijk voor de eindafwerking/inbedrijfstelling van de totale installatie ( elektra in orde opgraven van omvormer naar de meterkast ) ; het geplaatst en installeren van zonnepanelen op zowel platte als schuine daken. organisatiebeschrijving ik ben urgent opzoek naar een zonnepanelen technicus!

Heb jij hier ervaring in en wil jij werken voor een winkelbedrijf die naast zonnepanelen ook gespecialiseerd zijn in : elektrotechniek, ( led ) verzachting, datanetwerken en infraroodverwarming? reageer dan snel! Ze voeren hun werkzaamheden uit bij zowel bedrijven als particulieren. hierbij kun je denken aan : woningen, kantoorpanden, opleiden, hotels, winkels, showrooms, kapsalons, magazijnen, werkplaatsen en overige utiliteitsgebouwen. of een plan nu nieuwbouw, teelt of renovatie betref, ze gaan geen oproep uit de weg.

Functie:

invorderen je hebt 2 tot 5 jaar ervaring als monteur van gebouw gebonden installaties.
je hebt een afgeronde technische dressuur op mbo-niveau.
je bent in have van rijbewijs b ;
je is een pré ;
je beschikt over een vca certificaat is een pré ;
je bent bruikbaar en doelgericht ingesteld, je beschikt over een sterke inborst en je bent proactief ;
je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden ;
je bent klantvriendelijk ingesteld ;
je houdt van werken in de geur en hebt geen hoogtevrees ; je bent flexibel en mits noodzakelijk bereid om werkzaamheden uit te voeren buitenshuis de normale werktijden.

Wat bieden wij jou?

een aantrekkelijke en bovenal veelzijdige functie met een omvangrijke mate van zelfstandigheid. een prima honorarium en secundaire arbeidsvoorwaarden waarschijnlijkheid tot eigen bus van het winkelbedrijf en de nieuwste gereedschappen. waarschijnlijkheid tot het volgt van opleidingen om je te specialiseren of jouw kennis te verbreden. werk in jouw regio. fulltime dienstverband. reiskostenvergoeding. vca voetbeen of vol. waarschijnlijkheid om extra cursussen en/of opleidingen te volgt ; werkkleding en de juiste pbm’s. er kan conventie werd gemaakt van een voordelige collectieve zorgverzekering.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/technische-vacature.html