Bsdesmidse.nl
Image default
Banen en opleidingen

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

ZELFSTANDIG WERKEND KOK – Bertmans Centrum

Bertmans Centrum Zuid-Holland 3012GP ROTTERDAM

Bertmans functieprofiel

Bertmans functieprofiel
Zelfstandig werkend kok bertmans heeft een capitulatie voor de gezonde keuken en kookt graag zo nieuw mogelijk. Klinkt dit als opzoeken in je oren? wij zijn op zoek naar een fulltime zelfstandig werkend kok voor 38 uur per week voor zowel overdag als in de avond.
Wij bieden een baan binnenshuis een dynamisch, groeiend handel met een energieke, fijne werksfeer en heel veel leuke collega’s. Persoonlijke groei en het ontdekken van je eigen horeca ambities is iets waar wij graag aan meewerken. Je werkt met duidelijke kaders, mooie producten, goede apparatuur en een tijdig beroemd rooster met duidelijke afspraken omtrent de te werken uren.
Ben jij de positieve, eerlijke, gepassioneerde en collegiale kok die graag werkt met respect voor de omtrek? plaats in anatomie :
* rapporteert aan chef-kok doel van functie :
* de zelfstandig werkend kok is zelfstandig belast met de dagelijkse gang van spullen en duur in de keuken van bertmans.
* hiertoe is hij gehouden voor het toezien op ( vaktechnisch ) voltooien van gerechten en de operationele randvoorwaarden hieromtrent ( voorraadbeheer en afroep bij voornamelijk vaste leveranciers ).
* de zelfstandig werkend kok geeft input aangaande de samenvoeging en omschakeling van de menu ‘s, kaartje en methoden.
Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden ( per resultaatsgebied ) opruim- en schoonmaakwerkzaamheden :
* reiniging van de werkomgeving, keukenapparatuur en signaleren van details en gebreken
* zelfstandig uitpluizen van geringe storingen
* afvoeren van afval
* je functioneert overeenstemmend planning, rooster en de ( veiligheids ) voorschriften toezien op en bereiden van gerechten/gerechtgedeelten :
* zelfstandig gestructureerd en overzichtelijk doen van de mise en place overeenstemmend ( werk ) instructies ( recepten )
* het nauwgezet navolgen van de beschreven receptuur tbv hoeveelheden en gewichten, zodat er consistent gewerkt wordt
* doen van werkzaamhede

Onderricht mbo-algemeen