Bsdesmidse.nl
Image default
Woning en Tuin

Industriële tafels

Zoek je een nieuwe eettafel, salontafel of bijzettafel? Denk dan eens aan een handgemaakte industriële tafel van Tafels99 uit Zevenaar.

Bij Tafels99 slaagt iedereen voor de mooiste tafels in industriële stijl. Deze tafel passen perfect binnen een industrieel interieur waarin metaal en natuurlijke materialen samenkomen. Maar ook in andere interieurstijlen vinden industriële tafels heel makkelijk een plekje. Voeg een industriële tafel toe aan een landelijk interieur voor een leuk accent dat de landelijkheid van je interieur juist benadrukt.

Industriële tafels uit de webshop

Kom naar de webshop van Tafels99 om een industriële tafel uit te zoeken die past in jouw eetkamer of woonkamer. Industriële tafels zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Van een eettafel voor 10 personen tot een side table, veel modellen zijn uit voorraad leverbaar. Industriële tafels die online besteld zijn, worden binnen 15 werkdagen thuisbezorgd.

Industriële tafels uit voorraad

Is 15 dagen wachten te lang voor je? Kom dan naar onze showroom in Zevenaar en je wandelt naar buiten met je nieuwe tafel in de handen.

Industriële tafels op maat

Hoewel de term “industrieel” misschien doet denken aan fabrieken die een beperkt aantal modellen produceren, worden de industriële tafels van Tafels99.nl in een eigen werkplaats gebouwd door vakkundige meubelmakers. Daardoor zijn we flexibel. Wil jij een industriële tafel die anders is dan de standaardmodellen?

Wij maken met liefde een industriële tafel op maat. Vertel ons welke afmetingen je zoekt, welk tafelblad je het mooist vindt en welk onderstel jouw favoriet is. Kies de perfecte kleur en afwerking om van je industriële tafel helemaal jouw tafel te maken. Maak een afspraak met één van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.