Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Interieuradvies: Maar liefst 3 mogelijkheden om teakhouten meubelen aan uw interieur toe te voegen

Het karakter van teakhout kenmerkt zich door zijn duurzame karakter. Het is een sterk hardhout dat tegen een stootje kan. Ideaal dus voor uw interieur. Daarnaast geeft de warme kleur en natuurlijke uitstraling van teak sfeer aan je huis. Maar hoe voeg je teakhouten meubelen op een mooie manier toe aan je interieur? Zo dat al je meubels voldoende aandacht krijgen, maar toch een mooi geheel vormen? We leggen het je in dit artikel uit.   

1. Prachtstuk 

Vaak zijn teakhouten meubels groot en robuust. Bijvoorbeeld aan een boekenkast of eettafel. Deze meubelstukken nemen veel ruimte in beslag en bepalen de rest van je interieur. Dit is daarom de uitgelezen kans om echt een verklaring te maken. Maak een keuze voor een grote boekenkast, een robuust dressoir of een grote eettafel en bouw de rest van de kamer om deze teakhouten meubels heen. Op deze manier creëer je vaste zichtlijnen die de aandacht vestigen op je teakhouten meubels. 

2. Volledige set 

Het mooie van Teak meubelen is dat ze zowel met andere meubelen van andere materialen als met elkaar gecombineerd kunnen worden. Als het ware teak op teak. Zo kun je gemakkelijk drie tot vier teakhouten meubels in je interieur plaatsen zonder dat het te veel wordt. Bovendien komt dit de sfeer van uw woning alleen maar ten goede. Met teakhout creëer je gemakkelijk een industriële of landelijke woonstijl. 

3. Vleugje subtiel 

Uiteraard hoef je niet te kiezen voor een massief meubelstuk. Ook voor het toevoegen van een subtiele touch aan je interieur is teakhout zeer geschikt. Bijvoorbeeld aan een wastafelblad of een decoratieve ladder. Allemaal items die sfeer geven, maar niet bepalend zijn. Zo kun je gemakkelijk wat natuurlijke elementen toevoegen aan je interieur zonder ze te laten overheersen. 

4. Bestemd voor de tuin

Niet op zoek naar nieuwe toevoegingen aan je interieur, maar ben je wel gecharmeerd van teakhout? Dan is een mooie tuinset iets voor jou. Teakhouten tuinmeubelen zijn niet alleen mooi, maar ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vergen weinig onderhoud. Uiteraard kunt u uw tuinmeubelen laten vergrijzen of behandelen om de warme kleur te behouden, de keuze is aan u! 

Teakhouten tuinmeubelen speciaal voor u op maat gemaakt 

Bij Teakea kunt u terecht voor een echt uniek teakmeubel. Zij bieden naast hun vaste collectie houten meubelen ook de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken. Ga dus inspiratie opdoen bij deze specialisten en bestel uw unieke meubelstuk!

 

https://www.teakea.nl/