Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Wilmink Oosterveld: dé specialist in utiliteitsbouw

Met utiliteitsbouw worden in feite gebouwen bedoeld die geen woonbestemming hebben, daarbij kun je denken aan onder andere kantoorpanden of bedrijfshallen of panden. Een utiliteitsbouw aannemer is dan ook niet een gewone aannemer, want bij utiliteitsbouw komt veel kijken. Het vergt namelijk veel onderlinge planning en overleg. Maar voor utiliteitsbouw is er iemand nodig die beschikt over specifieke kennis. In deze blog lees je onze voorkeur!

Voorbeelden van utiliteitsbouw

Zoals we al verteld hebben wordt er met utiliteitsbouw gebouwen bedoeld die geen woonbestemming hebben. Een aantal voorbeelden daarvan zijn winkelpanden, kantoren, bedrijfshallen/loodsen, opslagruimtes, zorginstellingen, dierenklinieken, overheidsinstellingen, scholen, industriële complexen, koel- en vriesopslag of productiebedrijven voor bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie.

Wilmink Oosterveld

Bij Wilmink-Oosterveld werken ze met een eigen bouwteam, waardoor zij alle expertises in eigen huis hebben en snel kunnen schakelen. Zo bouwen ze efficiënt en snel, precies waar je naar op zoek bent wanneer het gaat om utiliteitsbouw. Ze begeleiden de bouw van jouw bedrijfspand van A tot Z, van idee tot en met de turn-key oplevering. Maar daarnaast kunnen ze ook een grote rol spelen met betrekking tot het onderhoud van jouw nieuwe bedrijfspand. Bij deze partij krijg je namelijk de mogelijkheid om te werken met een zogeheten Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). In dit plan staat overzichtelijk uitgewerkt welke werkzaamheden wanneer zullen moeten worden uitgevoerd en wat de kosten zullen zijn. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Bekijk je het als ondernemer liever per jaar, dan springen zij graag bij met ad hoc onderhoud. Dat kan heel snel door middel van onze 24-uurs-service! Zij verzorgen het onderhoud voor diverse partijen in Nederland, onder andere in de industriële branche, sport branche en onderwijs!

 

Jouw basis in de utiliteitsbouw

Van A tot Z. Van ontwerp tot uitvoering. Van vergunning tot sleuteloverdracht. Bij Wilmink-Oosterveld nemen ze graag al je zorgen uit handen. Zij werken nauw samen met alle betrokken partijen om een klus effectief én snel te klaren. En elk project kan rekenen op ons eigen team van specialisten. Bekijk hier de Wilmink Oosterveld projecten.

 

https://wilmink-oosterveld.nl/