Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Sense Schoonmaak uit Rotterdam

Ben jij op zoek naar een glazenwasser en of schoonmaakspecialist in Rotterdam? Dan hebben wij een bedrijf dat we graag even bij jou onder de aandacht willen brengen: Sense Schoonmaak. De eigenaren van Sense zijn al 30 jaar actief in de schoonmaakbranche en besloten zo’n 15 jaar geleden gezamenlijk een bedrijf te starten. Wat begon als een klein lokaal bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met 40 medewerkers, actief in verschillende branches. Sense is in te schakelen voor de volgende diensten:

Glasbewassing en meer

Zoek je een glazenwasser in Rotterdam? Dan zit je bij Sense Schoonmaak helemaal goed. Dagelijks rijden er verschillende auto’s van Sense door de straten van Rotterdam met maar één doel: schone ramen opleveren! Sense is actief in de particuliere en zakelijke branche en komt dus langs voor verschillende klussen. Zo komen ze langs bij kantoorpanden van 10 hoog maar ook bij villa’s en de kleinere appartementen. Heb je ook nog een dakkapel of een aantal zonnepanelen die je graag gereinigd wil hebben? Dan kunnen ze dat gelijk meepakken. Voorkom het risico van een ongeluk door zelf de ladder of het dak op te klimmen. Sense maakt gebruik van de nieuwste moderne apparatuur waarmee ze vanaf de grond de ramen en overige objecten kunnen reinigen. En dat voor een paar tientjes!

Kantoorschoonmaak

Sense Schoonmaak is ook gespecialiseerd in kantoorschoonmaak. Veel bedrijven zijn op zoek naar een partij die de schoonmaak uit handen kan nemen. Je wilt natuurlijk niet zelf de wc’s boenen wanneer je een bedrijf runt van 50 personen. Sense Schoonmaak ontzorgt bedrijven door dit voor ze op te pakken. Bij kantoorschoonmaak kan je dus denken aan: tapijtreiniging, schoonmaak van bureaus, schoonmaak van kantines, parkeergarages, facilitaire schoonmaak etc.

Klanttevredenheid

Doordat Sense al ruim 15 jaar actief is in de schoonmaakbranche hebben ze veel ervaring opgedaan. Dit zie je terug in het resultaat en in de tevredenheid bij klanten. Sense heeft prima reviews in Google en een fijne klantenservice (we spreken uit ervaring). Wil je weten wat het kost als Sense bij jou langskomt om je ramen te wassen? Vul dan het vrijblijvende offerteformulier in en dan krijg je kosteloos een prijsopgave opgestuurd.

https://glazenwassers-rotterdam.nl