Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Jouw bedrijf op social media

Wil jij sociale media op de juiste manier inzetten om jouw producten of diensten te promoten? Dan kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan. Maar als je niet precies weet waar je mee bezig bent, dan zullen de resultaten waarschijnlijk tegenvallen. Het gebruik van social media lijkt eenvoudig, maar als je het wilt inzetten voor je bedrijf, dan komt er meer bij kijken. Iemand inschakelen die verstand van zaken heeft, is dan ook een goede keuze. Bij Your Business Online staat een heel team klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen.

Adverteren op Instagram en Facebook

Your Business Online is specialist op het gebied van de belangrijkste social media kanalen. Op basis van wat jouw doelgroep is, bepalen we welke platforms het beste werken voor jouw bedrijf. Het voordeel van adverteren op Facebook is dat mensen van verschillende leeftijden, met verschillende achtergronden hierop actief zijn. Je kunt zelf kiezen aan welke kenmerken de gebruikers moeten voldoen die jouw advertentie te zien krijgen. Ook adverteren op Instagram is erg effectief om specifieke doelgroepen te bereiken. Wij zorgen ervoor dat alles wat gepost wordt er professioneel en aantrekkelijk uitziet. De kans dat mensen voorbij jouw advertentie scrollen, wordt zo veel kleiner.

LinkedIn voor B2B

Als je diensten of producten levert voor andere bedrijven, dan is LinkedIn het aangewezen kanaal. Via LinkedIn kun je in contact komen met de bedrijven die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Het spreekt voor zich dat advertenties plaatsen op LinkedIn iets heel anders is dan op Facebook, Instagram of Pinterest. Bij Your Business Online kunnen we ervoor zorgen dat de posts op LinkedIn de juiste boodschap bevatten in de juiste stijl. Zo weet je zeker dat jouw boodschap goed overkomt op potentiële klanten. De social media voor jouw bedrijf kun je dus gerust overlaten aan Your Business Online.

https://www.yourbusinessonline.nl/