Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Kantoorschoonmaak in Groningen

 

Een verzorgd en schoon kantoor draagt bij aan de arbeidsproductiviteit van uw werknemers. Daarnaast is dit het visitekaartje wanneer u bezoekers ontvangt in uw ruimte. Wilt u ook graag kiezen voor kantoorschoonmaak in Groningen? Wij combineren hospitality met het tot in de detail verlenen van schoonmaakdiensten.

Een schone werkomgeving dankzij kantoorschoonmaak in Groningen

Met kantoorschoonmaak in Groningen zorgen wij ervoor dat uw kantoor hygiënisch schoon en tot in de puntjes verzorgd is. Wij gaan graag eerst met u in gesprek en bekijken uw kantoor, zodat we precies zien hoe groot de ruimte is en welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Daarnaast stemmen we graag met u af hoe vaak u wenst dat wij bij u langskomen en op welke tijdstippen u dit graag wilt. 24 uur per dag en 7 dagen per week staan wij voor u klaar.

Hospitality

Wij koppelen onze diensten aan een beleving waarbij we verwachtingen proberen te overtreffen. Onze medewerkers zetten graag dat stapje verder, zodat uw medewerkers en bezoekers zich bevinden in een prettige leefomgeving. Dat komt mede doordat EW Facility Services hoog inzet op persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Zo zijn onze specialisten niet alleen goed getraind, maar weten zij ook precies weten hoe zij zo gastvrij mogelijk de werkzaamheden moeten uitvoeren.

Complete ontzorging

Wanneer u uw kantoorschoonmaak in Groningen door ons uit handen laat nemen, dan kiest u voor een complete ontzorging. Naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden wordt ook de aansturing, de planning en de nodige begeleiding van de schoonmaakmedewerkers opgenomen.

Specialistische service

Naast dat wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, kunnen wij ook het specialistisch onderhoud voor u uit handen nemen. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma. Zij verzorgen voor u de periodieke dieptereinigingen van bijvoorbeeld uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen. Hierna voldoet uw apparatuur weer aan de meest recente regelgeving. Een ander voordeel is dat u zo technische achteruitgang voorkomt.

Kantoorschoonmaak in Groningen uitbesteden?

Benieuwd naar wat EW Facility Services op het gebied van kantoorschoonmaak in Groningen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via tel. 026-445 24 00.

https://www.ew.nl/