Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Kippenhok kopen?

Kippenhok kopen?

Kippenhok kopen? Ben je op zoek naar een kippenhok? Zoek je een kunststof kippenhok? Of ga je voor de grotere houten kippenhokken voor in de tuin? In het assortiment van Dierenverblijf.com vind je tientallen hokken waardoor er altijd wel iets tussen zit voor jou en je kippen.

Kunststof kippenhok of een houtenhok?

Het meest logische voor een kippenhok in de tuin is natuurlijk een hok van hout. De houten kippenhokken bij Dierenverblijf.com zijn de traditionele kippenhokken. Om lang van zo’n kippenhok gebruik te maken, wordt er geadviseerd om het houten hok vooraf te beitsen en die periodiek te herhalen. Lijkt je dit teveel onderhoud? Dan kun je ook een kunststof hok nemen. De kunststof kippenhokken zijn van het merk Ferplast. Omdat ze van kunststof zijn hebben ze weinig onderhoud nodig en hierdoor zijn ze erg duurzaam. Zowel de houten- als de kunststof hokken zijn met of zonder ren leverbaar.

Goedkoop kippenhok kopen?

Zoek je een tijdelijk hok voor kippen? Of wil je sowieso niet een groot bedrag betalen aan een kippenhok? Bekijk dan eens de rest van het assortiment want er is altijd wel een hok in de sale. Naast deze sale profiteer je ook profiteer standaard van een lage prijs! Dus dubbel zoveel korting. Dus wacht niet te lang en scoor jouw goedkope kippenhok.

Dierenverblijf.com

Vragen over het kopen van een bepaald kippenhok? Of wil je meer informatie over Dierenverblijf.com? Bezoek dan de website en vul daar het contactformulier in. Dierenverblijf.com neemt daarna zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

https://www.dierenverblijf.com/pluimvee/kippenhokken/