Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Kunstgras als tapijt

Tegenwoordig is alles groen, groene energie, groene verpakkingen, groene auto’s. Duurzaam zijn en dat ook uitstralen is ontzettend belangrijk in deze tijd. Talloze manieren worden er bedacht om dit te laten zien. Logo’s worden aangepast en kleuren veranderd. Je kan het zo gek niet bedenken of bedrijven en merken doen het om de consument te boeien en te interesseren. Een van de laatste trucs is kunstgras tapijt.

 

Impact vanaf de grond 

Kunstgras tapijt en eigenlijk sowieso de vloer van bedrijven, winkelruimtes of dergelijke kan een gigantische impact hebben. Je hebt vast wel eens thuis je vloer vervangen, wat een wereld van verschil was dat toen de nieuwe vloer erin zat. Hetzelfde geldt voor bedrijven en winkels. Of je nou op de beurs staat of het om je kantoor gaat. Zelfs de vloer kan gebruikt worden voor een positief imago.

 

Maak indruk doe eens iets speciaals

Voor bedrijven die duurzaam willen zijn en toch willen opvallen is een opvallende vloer de optie. Bedenk wat passend is bij jouw organisatie of merk en maak daar een passende vloer bij. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een gigantische vloerschildering te maken. Of wellicht is heel donzig tapijt wel echt iets voor jou. Bij een sport/voetbal winkel of natuurwinkel zou kunstgrastapijt prima passen. Hierom zullen klanten jou zeker herinneren en misschien promoten ze jou wel gratis. Wanneer zij bijvoorbeeld zo onder de indruk zijn dat ze foto’s maken en deze op social media zetten.

 

Kies voor duurzaam

Advies is wel om te gaan voor duurzaam. Zorg ervoor dat jouw nieuwe vloer lang mee gaat of zelfs nog hergebruikt kan worden. Dit bespaart je geld en is ook nog eens beter voor het milieu. Schrap die tijdelijke vloerstickers dus van je ideeën lijst en kies voor duurzaam.