Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Maak kennis met het Mediterrane Marazzi

Ze klinken zo mooi en mediterraan als ze zijn: Marazzi tegels! Dat ligt niet eens zozeer aan de specifieke smaak die u heeft als het gaat om tegels. Het merk Marazzi biedt namelijk de meest uiteenlopende tegels die bij ieder interieur goed tot hun recht komen. Wij lopen graag met u door de keuzemogelijkheden van dit merk heen, zodat u een goed beeld krijgt van deze tegels. Wellicht bent u dan binnenkort ook eigenaar van een prachtige Marazzi tegelvloer!

Klassiek keramiek of Italiaanse charme

We zeiden het al, voor ieder interieur is er een passende Marazzi. Heeft uw interieur een landelijke inslag? Dan passen de levensechte houtlook tegels hier gegarandeerd bij. Zo combineert u de warme look van hout, het gemak van onderhoudsvrije tegels. Moeten we nog uitleggen welke uitstraling de serie Cotto Toscana met zich meebrengt? Juist! De warme Italiaanse charme brengt u met deze tegel moeiteloos in woon-, werk- of slaapkamer. Klassiek marmer legt u binnen een handomdraai met de stevige tegels van Evolutionmarble. U creëert een zeer klassiek geheel met een luxe uitstraling van marmer, in de vorm van keramiek. Het zijn slechts enkele van de mogelijkheden die u heeft, wanneer u de keuze voor tegels van Marazzi overweegt. Neem zeker even een kijkje op de website voor meer inspiratie en een overzicht van de collectie.

Meer weten?

Wij kunnen nog wel een doorgaan met het benoemen van de mogelijkheden binnen deze lijn keramieken tegels. Toch kunnen wij het ons voorstellen dat u graag enkele vragen stelt aan de specialist. Als leverancier van de Marazzi-tegels, staan de medewerkers van Regge Tegels graag voor u klaar. Zij voorzien u van passend advies en antwoord op uw vragen. Vanzelfsprekend wilt u de tegels eerst ook in het echt bewonderen, alvorens u ze laat plaatsen. Goed nieuws, want hiervoor hoeft u niet helemaal zelf naar Italië af te reizen. Bij Regge Tegels in Enter kunt u op uw gemak een kijkje nemen in de showroom. Zo krijgt u een compleet beeld van het assortiment en weet u zeker dat u straks de juiste tegel laat leggen.

https://www.regge-tegels.nl/