Bsdesmidse.nl
Image default
Bedrijven

Magazijn inrichten met kartonnen opbergdozen

Heeft u een webshop en bent u op zoek naar kartonnen opbergdozen voor gebruik in uw magazijn? Dan bent u bij de Dozenhal aan het juiste adres. Wij hebben opbergdozen in allerlei verschillende formaten in ons assortiment, waardoor het dus altijd mogelijk is om de afmeting van de dozen af te stemmen op de ruimte die u tot uw beschikking heeft. Wel zo makkelijk.

Kartonnen opbergdozen gebruiken

Het gebruik van kartonnen opbergdozen kan voor veel mensen met een webshop heel handig zijn. Een doos van karton kan namelijk voor zowel de opslag van producten als het verzenden van de producten, worden gebruikt. Dit bespaart extra handelingen in het logistieke proces. Daarnaast bieden onze dozen meer ruimte. Wij hebben namelijk zo’n uitgebreid assortiment met verschillende formaten, dat u gegarandeerd de meest optimale afmetingen kunt kiezen. Wij hebben zelfs dozen die precies op een pallet passen. Op die manier kunt u uw producten gemakkelijk vervoeren of opslaan. Kijk voor alle afmetingen op onze website. Daar staat de dozenzoeker met ons huidige aanbod dozen en ziet u direct of uw gewenste dozen nog op voorraad zijn.

Open dozen

In het assortiment bij de Dozenhal hebben wij ook open dozen. Deze dozen worden vooral gebruikt voor bijvoorbeeld bouwmaterialen. Grote producten van bijzondere afmetingen kunnen onhandig zijn om op te ruimen en te vervoeren. Wij hebben daarom open dozen waar de producten voor een deel uit kunnen steken om vervolgens aan de bovenkant te worden gesealed met plastic, waardoor alles alsnog veilig te vervoeren is. Uiteraard kunnen wij niet alleen de dozen leveren, maar ook direct het plastic.

Groene dozen

Kijk ook eens bij ons milieuvriendelijke alternatief, de ‘groene dozen’. Dit zijn dozen afkomstig uit een restpartij of die al eens eerder gebruikt zijn. Op die manier hoeven er geen nieuwe grondstoffen te worden gebruikt voor nieuwe dozen en draagt u dus bij aan een beter milieu. Wij zorgen ervoor dat deze groene, gebruikte dozen nog voldoen aan al onze kwaliteitseisen, zodat u zeker weet dat u niet inlevert op kwaliteit. Een groot voordeel van deze groene dozen is dat ze ook nog eens goedkoper zijn! Kijk op onze website voor meer informatie.