Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Makelaar in Amsterdam gezocht?

Een makelaar in Amsterdam kent de stad en huizenmarkt op zijn duimpje. Toch? Alleen is Amsterdam zo groot dat het verstandig is om u te richten tot een makelaar in Amsterdam die zich gespecialiseerd heeft in specifieke wijken in onze hoofdstad. Zoekt u een makelaar in Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost, Amsterdam Oud West of Amstelveen? Dan heeft u een zeer goede makelaar aan Finsens Makelaardij.

Gespecialiseerde makelaar Amsterdam: Finsens Makelaardij

De makelaars van Finsens zorgen voor passende voorstellen die zeer goed aansluiten bij uw woonwensen.

  • Kennis van de markt
  • Ook verhuurmakelaar
  • Veel ervaring
  • Verkoop- en huurwoningen in het hogere segment

Finsens Makelaardij is een makelaar in Amsterdam Centrum die eveneens als makelaar opereert in Amsterdam Oost alsook Amsterdam West. In deze stadsdelen is Finsens de vertegenwoordigende makelaar voor woningen uit het hogere segment. Zoekt u dus naar een woning uit het bovengemiddelde segment in de gemeente Amsterdam? Dan bent u bij Finsens Makelaardij aan het juiste adres.

Topsegment woningen gemeente Amsterdam

Bent u op zoek naar een woning met een waarde tussen de 350.000 en 600.000 euro in Amsterdam? Kies dan voor een makelaar in Amsterdam West die als makelaar Amsterdam Oost en het mooie centrum als geen ander kent qua huizenaanbod. Finsens Makelaardij biedt verkoopondersteuning aan eenieder die hier een mooie huur- of koopwoning zoekt.

Wilt u uw huis juist verkopen in Amsterdam of een pand verhuren via een makelaar in Amsterdam Oost? Ook dan kunt u door Finsens Makelaardij de waarde van uw huis laten berekenen en hen als verkoopmakelaar in de arm nemen.

Makelaar Finsens Makelaardij bellen

Lijkt Finsens Makelaardij u de makelaar in Amsterdam Centrum, -Oost of -West die u aan een mooie huur- of koopwoning kan helpen uit het topsegment? De makelaars van Finsens Makelaardij staan graag voor u klaar met persoonlijke begeleiding. Neem gerust contact met ze op of bekijk de website voor het huidige huizenaanbod.