Bsdesmidse.nl
Image default
Aanbiedingen

Rijschool in Utrecht gezocht?

Ben jij voor rijlessen op zoek naar een rijschool in Utrecht? Ik kan je Rijschool Galgenwaard absoluut aanraden! Ik ben afgelopen maand geslaagd en heb de rijlessen in Utrecht als ontzettend prettig ervaren. Fijne instructeur, die geduldig en leuk lesgeeft. Iedere rijles heb ik als nuttig ervaren en ik heb zowel overdag als ’s avonds in het donker kunnen lessen, wat ik erg prettig vond voor mijn rijervaring.

Als je graag op je eigen tempo lest en een rijschool in Utrecht zoekt die vooral ook niet te duur is (!), dan is Rijschool Galgenwaard zeker het proberen waard.

Waarom ik Rijschool Galgenwaard koos

  • Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel
  • Scherp aan de prijs, in vergelijking met de concurrentie vragen zij minder
  • Goed/hoog percentage met slagen
  • Lid van de BOVAG, dus ga je failliet dan blijft het rijbewijs geldig
  • Qua naam en entourage springen ze er wel uit
  • Gratis vrijblijvende proefles
  • Flexibele tijden: in het weekend en ’s avonds

Als jij 16,5 jaar of ouder bent en wilt starten met rijlessen in Utrecht, moet je echt even de website van Rijschool Galgenwaard bekijken. Je kunt gewoon een vrijblijvende proefles aanvragen.

Speciaal gericht op studenten

Al vanaf 16,5 jaar kun je bij deze autorijschool in Utrecht starten met lessen. Ben je ook nog eens student? Dan ben je helemaal voordelig uit. Studenten uit Utrecht krijgen bij Rijschool Galgenwaard 10% extra studentenkorting op de sowieso al aantrekkelijk geprijsde lespakketten. Deze rijschool in Utrecht komt de studenten onder ons graag tegemoet, omdat ze weten dat wij studenten het niet altijd even breed hebben. Heel fijn dat je bij deze autorijschool toch in Utrecht tijdens je studie ook je rijbewijs kunt halen.

De goedkoopste rijschool van Utrecht

Als student krijg je extra korting, maar de tarieven voor de pakketten en rijlessen in Utrecht zijn op zichzelf al goed betaalbaar. In vergelijking met andere rijscholen is Rijschool Galgenwaard absoluut de goedkoopste rijschool van Utrecht. Naast de rijlessen in Utrecht van een hoge kwaliteit, zijn de tarieven echt wel leuk geprijsd, helemaal met de 10% studentenkorting. Als je slim je pakket kiest, ben je ook voordeliger uit met je theorie-examen en praktijkexamen.

Wanneer start jij met je rijlessen in Utrecht?

Voordelig starten met je rijlessen in Utrecht doe je als je het mij vraagt bij Rijschool Galgenwaard. Ik heb mijn rijopleiding als zeer fijn en zelfs echt leuk ervaren, terwijl ik van tevoren eigenlijk best zenuwachtig was en opzag tegen het rijden. De rijinstructeur laat je echt op je eigen tempo rijden, maar helpt je wel om binnen je pakket te blijven qua aantal lessen. Je kunt gemakkelijk via de website een afspraak voor een gratis proefles maken.

Wil jij een spoed rijopleiding volgen? Dat kan ook bij deze rijschool in Utrecht. De rijlessen rijdt je ook in Utrecht, maar zijn dan verdeeld over 2,4, 6 of 8 weken. Wat jij het prettigst vindt. De mogelijkheden zijn er in ieder geval bij Rijschool Galgenwaard in Utrecht.