Bsdesmidse.nl
Image default
Woning en Tuin

Makkelijk online een huisnummer bordje bestellen op De Naambordensite

Bent u op zoek naar een mooi en duidelijk huisnummer dat goed past bij de stijl van uw voordeur en woning? Dan zijn de huisnummer bordjes van De Naambordensite zeker een aanrader om naar te kijken. Al jaren is De Naambordensite het adres voor alle soorten naamborden en huisnummerborden, wij hebben zelfs de grootste en goedkoopste collectie. Zeker weten dus dat u een huisnummer bordje gaat vinden dat perfect past bij uw woning. U kunt heel makkelijk online een bordje bij ons bestellen, zo vanaf de bank.

Kies het materiaal en de vorm van uw huisnummer bordje

De huisnummerbordjes in onze collectie beginnen bij een prijs vanaf Euro 5,-. Daarnaast worden de huisnummers gratis verzonden binnen Nederland. Op onze site kunt u een bordje kiezen aan de hand van materiaal of van vorm. Op die manier is het eenvoudig om het gewenste bordje uit te kiezen. Hieronder een rijtje van materialen en vormen waarin onze huisnummers te bestellen zijn:

  • Natuursteen en leisteen
  • Geperst aluminium en mat aluminium
  • Messing en RVS
  • Emaille en emaille look
  • Hout en kunststof
  • Transparant en cottage
  • Vierkant en rond

Naast het materiaal en de vorm kunt u bij bepaalde huisnummer borden kiezen uit diverse kleuren. Ook is er de mogelijkheid om naast uw huisnummer uw naam op het bordje erbij te laten zetten. Bij elk bordje staat duidelijk aangegeven welke opties allemaal mogelijk zijn.

Aluminium naamplaat, strak naambord met luxe uitstraling

Houdt u van een strak naambord dat toch een luxe uitstraling geeft? Dan vindt u zeker weten een naambord naar uw smaak bij de aluminium naamplaten. Al onze aluminium naamplaten zijn weerbestendig, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u sierletters of juist robuuste stoere letters? U kunt kiezen uit diverse lettertypen. Ook qua kleur van de belettering is er ruime keuze. Op die manier kunt u uw naambord lekker persoonlijk maken. Ook voor de aluminium naamplaten geldt gratis verzending binnen Nederland. En uw bestelling wordt binnen 2 tot 5 werkdagen bij u bezorgd.

https://www.denaambordensite.nl/