Bsdesmidse.nl
Image default
Beauty en verzorging

Mooie PMU lippen laat u zetten bij Easy Beauty

Mooie volle lippen met een natuurlijk effect zonder uw lippen op te hoeven maken met lippenstift, lipgloss of lippotlood? Dit resultaat wordt geboekt door permanente make-up lippen. Wanneer u ervoor kiest om permanente make-up aan te laten brengen op uw lippen zijn er twee mogelijkheden: permanente lipliner of full lips. De namen zeggen het eigenlijk al, bij de lipliner wordt er een lijntje om uw lippen getrokken en bij full lips worden uw hele lippen ingekleurd. Permanente make-up gaat na een jaar of twee wat vervagen, u kunt er dan voor kiezen de permanente make-up weer bij te laten werken.

Permanente make-up op de lippen is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. De voordelen van permanente make-up zijn onder andere:

  • Niet meer elke dag hoeven opmaken, u ziet er altijd stralend en verzorgd uit
  • Bij asymmetrische lippen komen de lippen weer in balans door de permanente make-up
  • Bleke lippen krijgen een gezonde en frisse kleur
  • Optisch vollere lippen wanneer u dunne lippen heeft
  • De vorm van een hazenlip kan worden gecorrigeerd door permanente make-up
  • Geen last meer van lipstick die in de lijntjes langs uw lippen kruipt wanneer u wat ouder bent

Easy Beauty is een betrouwbaar adres voor permanente make-up

Een goed en betrouwbaar adres om permanente make-up te laten plaatsen is salon Easy Beauty. Wij vinden het belangrijk dat de permanente make-up altijd een natuurlijke uitstraling geeft. Wij werken met de beste apparatuur om de permanente make-up aan te brengen. De pigmenten die bij ons gebruikt worden voldoen aan de eisen van de Wet Voedsel en Waren Autoriteit. Van te voren nemen we ruim de tijd om te bekijken welke kleur en vorm goed bij u past, zodat als de permanente make-up geplaatst wordt we zeker weten dat het geheel naar wens is.

Permanente make-up voor de lippen, wenkbrauwen en ogen

Naast permanente make-up op de lippen kunt u bij ons terecht voor permanente make-up voor de wenkbrauwen en voor permanente eyeliner. Veel mensen hebben hun permanente make-up bij ons laten zetten en zijn hier zeer tevreden over. Bekijk zeker eens onze onbewerkte foto’s op de website.

 

https://www.easy-beauty.nl/