Bsdesmidse.nl
Image default
Beauty en verzorging

Overweeg jij een neuscorrectie?

Staat een operatieve neuscorrectie u tegen, maar wilt u wel graag iets aan uw neus veranderen dan is een neuscorrectie door middel van fillers wellicht de juiste oplossing voor u. Tijdens een chirurgische ingreep moet u volledig onder narcose en is het herstel vaak lang. Een neuscorrectie met fillers is binnen 30 minuten klaar en u heeft direct resultaat.

Als u in de spiegel kijkt is uw neus misschien niet zoals u had gewild. U heeft bijvoorbeeld last van scheefstand, een knobbeltje of een deukje. Ook kunt u een ongeluk hebben gehad of heeft een bepaalde sport ervoor gezorgd dat u niet tevreden bent over uw neus. U heeft vaak aan een neuscorrectie gedacht, maar u vindt de ingreep te groot, te duur en teveel risico’s met zich meebrengen. U leest op internet veel neuscorrectie ervaringen en het staat u tegen.

Tijdens een operatieve neuscorrectie moet u volledig onder narcose en bent u meestal voor twee weken zeer blauw in uw gezicht. Hierdoor bent u genoodzaakt twee weken vrij te nemen van u werk. Ook blijkt het dat er veel negatieve ervaringen over een neuscorrectie zijn te lezen. Mensen zijn vaak niet tevreden na de eerste keer en dienen een tweede neuscorrectie te ondergaan met alle risico’s en kosten van dien.

Een liquid neuscorrectie wordt uitgevoerd bij ons in de kliniek. U wordt slechts plaatselijk verdoofd met een verdovingscrème. De neuscorrectie wordt uitgevoerd met fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam zelf voorkomt en een hydraterende en collageen stimulerend effect heeft op de huid. Met een zeer dunne naald wordt de filler in het te behandelen gebied ingebracht. U ziet vrijwel direct na de neuscorrectie resultaat. Uiteraard treed er een klein beetje zwelling op en kunnen er kleine blauwe plekjes zijn, maar deze zijn goed weg te werken met make-up. U kunt vrijwel direct weer aan het werk en u hoeft geen torenhoge rekening te betalen. Binnen een uur heeft u de neus die u altijd al had willen hebben.

Indien u twijfelt of uw neus geschikt is voor een liquid neuscorrectie dan raden wij u aan een vrijblijvend consult in te boeken bij één van onze artsen. Het is namelijk belangrijk om van te voren uw wensen te bespreken. Een brede neus smal maken is geen realistisch verzoek. Dit is vrijwel onmogelijk met fillers. Een wat hangende neustip kan wel worden behandeld met

fillers, de neus krijgt hierdoor een lift. Er kan veel worden gerealiseerd met fillers, wel is het u aan te raden om eerst op consult te komen. Een chirurgische neuscorrectie is lang niet meer altijd nodig om uw neus mooier te maken. Daarnaast zijn de neuscorrectie ervaringen met fillers vele malen beter.

Na de neuscorrectie met fillers raden wij u aan het behandelde gebied te koelen. Dit kan bij ons in de kliniek, wij zullen u voorzien van een coolpack. Daarnaast raden wij direct contact met felle zon af en dient u geen gebruik te maken van de sauna of zonnebank en dient u geen gezichtsbehandelingen te nemen.

U kunt voor een neuscorrectie terecht in onze kliniek in Amsterdam en Duiven.

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven. Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of via de mail: ​info@bodyclinic.nl​.