Bsdesmidse.nl
Image default
Beauty en verzorging

Permanente make-up laten zetten in Brabant

Permanente make-up is tegenwoordig zeer populair. En dat is ook niet zo heel gek, het is namelijk echt een fantastische uitkomst! Met permanente make-up zie je er dag en nacht op je best uit en houd je tijd over omdat je je niet of bijna niet meer hoeft op te maken. Ook wanneer jij je wenkbrauwen teveel hebt geëpileerd of ze ongelijk vindt of jij je ogen meer wilt laten spreken maar een lijntje zetten maar lastig vindt is permanente make-up de oplossing.

Wil jij jouw permanente make-up in Brabant laten zetten omdat je hier woont? Dan kunnen we je zeker de salon voor permanente make-up in Lage Mierde aanraden! Eigenaresse Yolanda is PMU specialist en is zeer klantvriendelijk en vakkundig. Uit haar passie voor make-up en haar liefde voor tatoeages is ‘PMU Brabant’ ontstaan. Yolanda is een geschoolde tattoo artist en een geschoolde permanente make-up artist. Uiteraard is er een erkende certificering, vergunning en GGD toetsing in het bezit. Er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste pigmenten om de permanente make-up aan te brengen. Het aanbrengen van de permanente make-up gebeurt zeer hygiënisch en volgens de modernste technieken.

Wenkbrauwen, ogen en lippen laten tatoeëren bij PMU Brabant

Zoek jij een salon voor wenkbrauwen tatoeëren bij Tilburg? Dan zit je bij PMU Brabant goed. Lage Mierde, waar de salon gevestigd is, ligt namelijk vlakbij Tilburg. Trouwens, wenkbrauwen tatoeëren is niet helemaal de juiste term. Deze term wordt veel gebruikt voor permanente make-up maar er is absoluut een verschil. Permanente make-up wordt aangebracht met een naald in de bovenste huidlaag. Een tatoeage wordt aangebracht in de derde huidlaag. Maar omdat de huid in je gezicht vrij dun is, is het zetten van een tatoeage best pijnlijk. Terwijl het zetten van permanente make-up niet echt pijnlijk is. Ook geeft permanente make-up het mooiste en meest natuurlijke resultaat.

Wil jij een natuurlijk resultaat, goed advies en een prettige behandeling krijgen? Maak dan nu een afspraak bij Yolanda. Zij zal er voor zorgen dat jouw permanente make-up voldoet aan jouw wensen en helemaal bij je past!

 

https://www.permanentemakeupbrabant.nl/