Bsdesmidse.nl
Image default
Dienstverlening

Trouwringen met waardevolle diamanten van Bijzondere Trouwringen

Exclusieve trouwringen met iets extra’s die vind je ook bij Bijzondere Trouwringen. Zo is een moderne dames-trouwring eigenlijk niet compleet zonder een diamant. Hierbij wat meer informatie over deze hardste steen op aarde. Diamant wordt -diep in de aarde- in onder meer Afrika, Australië en Canada als delfstof gewonnen. Als diamant op een bepaalde manier geslepen wordt, mag je er een bijbehorende naam aan geven. Bekend zijn baguette, briljant, marquise en princess. Aan een diamant hangt een prijskaartje. De hoogte daarvan wordt met name bepaald door de zeldzaamheid van de steensoort. Vervolgens is het proces van delven, schoonmaken en slijpen behoorlijk arbeidsintensief. Daar komt nog eens bij dat niet alle diamant geschikt is om in sieraden te verwerken. Wist je dat zeker 80% van alle gedolven diamant gebruikt wordt om (onderdelen van) gereedschappen als boorkoppen en zaagbladen van te maken?

Een diamant maakt uw ring helemaal compleet

Een diamant kan in principe op iedere ring geplaatst worden: trouwringen van witgoud, titanium, zilver et cetera. Dat trouwringen met een diamant zo populair zijn, heeft met een aantal zaken te maken. Allereerst blijft een diamant een leven lang mooi en -letterlijk!- schitterend. Daarnaast zorgt de steen voor een uniek accent, een verrassende twist of een perfecte afwerking.

Diamanten zijn er in allerlei tinten en je kunt ze dus ook met diverse ringen combineren. Zomaar enkele voorbeelden. Een helderblauwe steen op een witgouden ring, een gele diamant in een ring van zirkonium en een bescheiden wit steentje gracieus geplaatst op een traditioneel geelgouden trouwring.

Bekijk onze website voor voorbeeldringen

Op de website van Bijzondere Trouwringen zie je foto’s van voorbeeldringen met uitgebreide beschrijvingen. De Regalo (het Italiaanse woord voor gift) verdient wel wat aandacht. Deze ring heeft een golvende vormgeving. Op het smalste deel van de damesring is een briljant geplaatst. Op de foto online is de ring gemaakt van geelgoud, maar je kunt ook kiezen voor een variant in roodgoud of witgoud. De Regalo is leverbaar in twee breedtematen:

-3 tot 4,3 mm

-4,2 tot 6,0 mm.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/